nuffnang advert

Monday, March 14, 2016

cek nuffnang sampai jugak akhirnya

Assalamualaikum semua...

pagi ni kalutttt...
bukan monday blues ye...
tak sempat nak monday blues pun..hahaha...
kalut dengan macam2 hal..

tak sempat nak tulis panjang2 hari ni..
cuma sempat tayang kat korang cek nuffnang aku baru sampai Jumaat lepas..
aku pernah cakap kat korang,
income nuffnang aku jatuh merudum kat entry ni...huhu...
cash out kali ke 4 ni aku cuma mampu dapat rm106 je...
takpe, syukur sesangat dah ni...Alhamdulillah...
dah boleh bawak anak2 mandi theme park yang dekat2 hujung minggu ni...

sebenarnya, cek aku kali ni ada masalah sikit...
lambat sampai...aku tunggu hampir 3 bulan ko...
nasib baik sampai jugak...
aku siap call ofis nuffnang sebab aku hantar tiket, takde reply...grrr...
sebelum ni tak pernah pulak lambat sampai cenggini...
hrmmmm...

anyway, aku ingat aku nak start balik buat entry petang2 macam dedulu...
zaman rajin macam dulu...
kot2 lah boleh dapat income nuffnang sampai 1K sebulan...kahkah...

korang doakan aku kuat semangat ye...
aku rajin kang, ada lah entry petang aku up...
takde kang, maksudnya roh rajin tak sampai lagi...hahahaha...


ok lah, bai!

26 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui pun dpt dh cek. lg skit..hihi tp takpelah rezeki.

Lea Ismail said...

cecah jugak ratus2 tu.

idzwa kamaruddin said...

aku pun taraf-taraf ni jek..acanne?

Kakcik Nur said...

Alhamdulillah... rezeki. Mak pernah dua tahun langsung tak dapat nak claim dari Nuffnang sebab tak cecah pun RM50! Setakat ini adalah dapat dalam RM600 sahaja lebihkurang selepas beberapa kali buat penebusan...

ain.ya.nun. said...

Aminnnn, semoga Wahida rajin upadate! Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Yana Libra said...

saya tak pernah2 dpt cash out pun..blogging dr 2010 tau~~~

huhu..

Norhayati Mohd Isa said...

Alhamdulillah Wa..
Akak pun baru dapat minggu sudah juga cek NN tu..
Lebih Wa seringgit jer dari akak hahaha..

InshaAllah kita berdua rajin2 up entri kan hihihi..

erny firdaus said...

Alhamdulillah.... ok la tu..kena pinjam roh rajin jugak ni..leh merasa dpt cheque nuffnang mcm ni juga... :p

Myra Jay said...

InsyaAllah chayok2 kak, mudah2an semangat menulis kembali ye.

adarnadzmie said...

Alhamdulillah... ko belanja la akak..heheee

zai zamree said...

Alhamdulillah...rezeki

akubiomed said...

Masyuk..boleh open table. :)

makchaq said...

Alhamdulillah.. ada jugak hasilnya...
Sapa nak bagi kan...

Nooriah Abdullah said...

rezeki jgn ditolak Ida masyukkk

Nooriah Abdullah said...

rezeki jgn ditolak Ida masyukkk

norh said...

wowww..seratus lebih tu..all the best nak update entri selalu ye :)

Inani Hazwani said...

Wahhh rezeki :)

Qhaifa Nur said...

Seronok dot duit wahida, rezeki tuhh..
lps ni lg bersemangat kan...

norhidana miswan said...

alhamdulillah... rejeki

Ena said...

Alhadulillah..

sonotnya
kita nak login asyik x dapat je
sepanjng tempoh berbologing seklai je kot kita dapat cek
kehkehkeh.. sadis noo bunyi nya kan..

Yaya Azura said...

dah lama tak jamah cek nuffnang
dah boleh cash out. tp peram dulu lah.

GREENJADE said...

dah ok sgt tu wahida uits..kite ni langsung takde..ekekeke

JunAina said...

Akak pon sama ada le seciput jerk dalam akaun...pas tu sekarang mood menulis dan bw merudum walaupun kat pejabat banyakkkk sangat masa sebab tak ada projek skrg ni...

Siqah Hussin said...

Bestnya awak, ada rezeki nuffnang. Saya tak pernah lagi dapat. takde apa nak di redeem. Huu

Akak Kembang said...

banyak kali jugak ko redeem...aku ni dr 2009 tak penah kuar sebab sedeih tgk amount...hehehehe

ietams said...

sy doakan awak rajin ye,