nuffnang advert

Tuesday, February 23, 2016

tak baik buli anak saya tau!

Assalamualaikum semua...

nak tunjuk pic Junior kena buli...huhu...
ni masa dia baby lagi...masa dia umur 7 bulan...
masa ni balik kampung Sungai Besar..
biasalah kalau balik kampung, mmg penuh umat kat umah nenek tu...
dan macam biasa, Junior ni memanjang la kena buli ngan sepupu sepapat aku...haha..
ada2 je dorang ni...

mula2 Junior pasrah je bila kena pakai headband...
muka macam nak marah ke tak nak marah ni...ah pasrah je la...gitu...hahaha...

lama2 dia rimas...
tapi still la sepupu aku ni nak jugak Junior pakai headband tu...
dia kata junior comel bila pakai headband kat kepala macam tu...adoi la...haha...

ha...iyo la..kalau dah dorang kata saya comel, saya redha je la...
tak jadi la tanggalkan...
hahaha...




Junior sekarang asyik buat gaya jalan atok2...
gaya orang jalan terbongkok2...
tapi nak amek gambo je dia dah tak nak buat dah...grrrr...

19 comments:

Qhaifa Nur said...

Cian junior asyik kena buli..
Geram tuh wahida comel sgt..

Lea Ismail said...

ala siannya dia tapi kan dia memang comel pun

Kakzakie Purvit said...

Ini belum dipakaikan tudung:)
Baby memang cute walau apa pun digayakan.

idzwa kamaruddin said...

hehehe comel giler!

Mummydearie said...

Dulu saya yang rajin buli anak-anak bujang saya. Suruh pakai tudunglah, pakai shawl lah. Saja suka-suka dalam rumah aje. Lepas tu snap photo. Lepas kena marah dengan suami, takdalah buat kerja macam ni lagi!

eima said...

memang comey pun kan jr ...

ain.ya.nun. said...

Sabarlah Junior, orang comel memang selalu diuji :p
Haha

norhidana miswan said...

time bby bt gaya apa pun comei hehehe... cube sekarang pakaikan tudung msti comei

Eye_nee said...

Nasib kamu lah junior....esok2 bila kamu dah bujang...kamu akn ketawa bila tgk balik gamba ni...

Fazleyatul Aini said...

amboi bertandok hahaha

Suriaamanda said...

maxcam cepat sangat la si Junior ni besar

Nurulhuda Abdul Latip said...

Junior dah berapa tahun? Kejapnya dah besar kan anak kau..comel jugak pakai headband tu hehe

Fiza Rahman said...

Cian dia kena buli.

Kakcik Nur said...

Anak2 kecil buat macam mana pun nampak comel je... :)

Inani Hazwani said...

Hahaha. Amboi bagi pakai headband haaa

Najwa H said...

comelnyaaa.. :)

eMMe said...

Assalam Kak Ida, muka cam girl la jR... kalo pakai reben tu.. heee~

adarnadzmie said...

cian junior jd mangsa mama...huhuuu

noty mama ni....

Alin Marlini said...

comelnya...hehehe