nuffnang advert

Friday, January 8, 2016

Junior dan kawan2 mama

Assalamualaikum semua...

aku sambung sikit lagi Family Day ofis aku yang tergendala ni ok...
ok ok aku tahu dah setahun punya citer...
jangan nak kecam aku sangat...janji aku update...ekekek...
kali ni nak update gambar2 Junior bersama kawan2 baik aku...

bersama auntie Nonok...
errrr..memang aku panggil dia Nonok lama dah..
jangan tanya kenapa...hahaha...

Junior masa ni baru berumur 5 bulan...
sekarang Junior dah genap setahun 6 bulan...hehe...

 bersama maklong Jah...

 syoknya Junior kena agah dengan auntie Nonok...

Junior ni dulu masa dia baby,
dia ni suka genggam tangan dia tak nak bukak...
macam dalam gambar ni la..
tanya doc, doc jawab tu normal...
pada aku tak normal la kot,
sebab anak2 aku yang lain masa kecik takde pulak suka duk genggam tangan 24 jam...
sudahnya masa balik kampung, Mak Tam aku jampi sikit dan bagi tangkal ikat kat tangan...
tangkal tu mak tam aku tak bagi tanggalkan..
biarkan dia tanggal dengan sendiri...
sudahnya tangkal tu tak sampai 24 jam pun kat tangan Junior, dah tanggal...
dan lepas tu Alhamdulillah...Junior ok dah...
takde dah genggam tangan macam orang ketakutan gitu...huhu...
Alhamdulillah...

 bersama auntie DD..

 eh, mata dah layu dah kena dukung ngan auntie DD...

 holloh holloh...

dengan uncle Epul...
habis la..jap lagi uncle epul mesti carik mama,
mesti dia cakap...akakkkkk!!! nape masukkan gambar saya yang sado ni dlm blog akak???
ah ko epul...ko sebenarnya suka kan muka ko terpampang dalam blog i ni...ekekek...
larikkkkk...

mana abang n adik?
ni ha...dorang tengah sedap main air...
tak ingat nak balik...


nanti next week aku sambung lagi citer Melaka ok...
sila bertabah pada yang menunggu aku up review Hotel Swiss Garden...ekekek...
aku kena selang seli ngan citer Family Day aku ni, bagi cepat abes...huhu...
ok bai!

19 comments:

adarnadzmie said...

sukala tu junior berganti2 di dokong oleh kawan2 mama... hehee

sudipVSsenduk said...

sekejap je anak ko membesar nyah. Pejam celik pejam celik, dapat menantu pulak

Qaseh Suhaida said...
This comment has been removed by the author.
Qaseh Suhaida said...

Senang bawa jalan baby tak takut orang. Sapa2 ambil pun tak nangis

Nurzakiah Hanum said...

seronoknya

Rizziela said...

sukala si kecik tu kan..orang ramai dukong dia

eima said...

baby sape taks uka...klu dpt ke aku Jr ni ...sbb kena uli lama dah ...hahaha

nuyui a.k.a miss YUI said...

geram tgk junior ni..omei benorrr..huhuh

p?s; ok kak, t yui ingtkan 25hb naaa.. eheee

Lea Ismail said...

dia tak takut org ek time kecik. senang mcm tu kan

norhidana miswan said...

hover tau ko kak... jarang2 org simpan sampai setahun cite2 gini hehehhe...

dr si junior msh montel bby sampai dh beso dh aih....

Kakzakie Purvit said...

Untunglah mereka dapat gomol junior yg montel:)
Kakak geram tengok pipi dgn mata dia tu..

NEKCIK said...

Baguslah dia ni..siapa pegang pun tak kisah..senang mak dia kan..pass pass jer kat aunty aunty yangg ramai tu

Yana Libra said...

comelnye diaa :)

dear anies said...

kemain happy jr bla aweks2 dukung ;-)

Nooriah Abdullah said...

comey nya jr msa kecik tenyummm je

LYAfrina said...

hehe.jadi rebutan junior

Nafira usof said...

patutlah rasa junior cam kecik jer dalam n3 nih. rupernye selang setahun dah gambar tuh.. hahahahaha
ape2 lah nok! asalkan ko update sudah. hahaha

Inani Hazwani said...

Behave nya junior dengan semua orang. Comel pulak tu :D

HeNRieTTa JoSe said...

sukanya dia nan ankel nan untie semua...behave betul dia yea...