nuffnang advert

Friday, December 11, 2015

Kedah vs Selangor

Assalamualaikum semua...

moga kejayaan milikmu, Selangor!
dah lama nak tengok Selangor genggam balik juara Piala Malaysia..
last Selangor dapat juara pada tahun 2005...
harap2 kali ni ada tuah...

aku ni bukanlah peminat bola..
tak pernah amek tahu pun...
tapi bila dah final, minat nak tahu jugaklah...
nak pulak bila hubby cakap Selangor layak gi final...

anak aku si abang tu pulak frust Pahang tak layak ke final...
dia tu apesal ntah jadi penyokong tegar Pahang...
dari dulu lagi...
padahal Pahang takde kena mengena pun dalam hidup dia...hahaha...
pastu dah kena marah ngan aku sebab dia nak sokong Kedah...
ko dah kenapa bang, ko duduk Selangor tapi sibuk sokong Kedah?
eiiii, confuse mama...

daddy pulak tak nak sokong mana2...
laki aku cakap selamanya dia akan sokong n.9 je...
ha yo lah...suko ati lah...

okay, abang, takpe...u just wait n see,
malam esok Selangor mesti ganyang Kedah punya lah...


hidup Rawang, hidup Sungai Besar, hidup Sabak Bernam, hidup Selangor!
wah...semangat neh!! hahaha...


nak beli siap2 Pringles ngan Root Beer utk hadap tv layan bola...
jiran sebelah, sila jangan terkejut kalo tetiba dengar suara i yg merdu ni bersorak malam esok...
kehkeh...



p/s: happy birthday utk Sultan Selangor...Daulat Tuanku!

12 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Semoga Selangor beroleh kemenangan...
Hidup SELANGOR..
hahaha semangat pulak akak kat blog ko wahidah.. :D

Lea Ismail said...

Hehehe. Hidup Rawang, SUngai Besar n Sabak Bernam ye....Insyallah selangor leh menang

idzwa kamaruddin said...

umah aku tak layan bola la pulak..

tiga lalat said...

soh je abang long tu tenok tv kat kedai mamak ., harhar2

dear anies said...

pulun kedah pulun!

dear anies said...

eh.. silap komen ;-)

eima said...

rasanye selangor menang sbb nak bg hadiah besday kat sultan .... hehehe

ain.ya.nun. said...

Hidup Noghoghi walaupun sedih banyak player dah kena beli!

akubiomed said...

Yeah selamat berjuang kepada pasukan Selangor.

Sanisah eeiyss said...

baru baca harini (^___^) selangoq dah menang kan (^___^) tahniah

kakyon said...

Tahniah Selangor.
selamat meraikan kejayaan dan bercuti kita!

cikceriacorner said...

tahniah kak..Selangor menang...