nuffnang advert

Wednesday, December 16, 2015

Family Fun Day!

Assalamualaikum semua...

korang sila maafkan aku...
ni citer dah lamaaaaaaaaa...
tapi tak update2 lagi kat blog...hohoho...
sori, aku terpaksa jugak tepek kat blog...
sebagai kenangan aku dan kawan2 aku...
basi pun basi lah...hahaha...

ni event Family Day ofis aku...
buat kat K-Club Taman Melawati...
korang tengok je la tarikh kat banner tu...
13.12.2014 wei...
dah setahun punyer citer....
hahahaha...gasakkkkk...
janji tepekkkk...

 semua staff diberi percuma t shirt pepel...cantik...i like...

tapi untuk suami dan anak2, kalau nak t shirt yang sama, kena beli...
aku tanya kat laki aku, dia nak ke t shirt ofis aku?
dia cakap tak yah membazir...t shirt family day ofis dia pun melambak tak terpakai...
amboiii kemain sombong jawapan...grrrr...
jadinya dia dan anak2 tak sedondon lah ngan aku...
tapi dorang anak beranak decided nak pakai kaler ijau...
dengan si Junior pun pakai kaler ijau...
eh, masa ni Junior baru berumur 5 bulan tau!
sori lah Junior, awak dah setahun 5 bulan baru mama nak up pic awak ni...kehkeh...

 buat senaman jazzercise dulu...

mek jah awal2 dah surrender...huh!
dia dah keluar dari gelanggang...grrr..

ni CEO lama, Datuk Dr. Wong Lai Sum...
sekarang dah tukar CEO baru dah pun...
nampak tak?
dari belum pencen sampai dah pencen orang tu, aku baru nak update citer family day ni...

 moh kita bersenam!!

Junior dah lalok...
mana yang tak nak bersenam duk situ diam2...


ni dia our trainers...
kemain semangat...bagussss...


kat ofis aku ni ada team jazzercise untuk kaum hawa...
dan team tu sangat aktif...bangga sebab ramai yg dah menitikberatkan kesihatan sekarang ni...
aku je yg tak mampu nak berjazzercise mcm dorang...
tapi aku respek dorang...respek dengan komitmen dan disiplin yg dorang berikan...
aku hanya mampu masuk gym je la...huhu...

tapi masa family day ni ramai2 kena buat jazzercise...
tak terfollow aku dengan step dorang ni...
sebab jazzercise ni ada macam ala2 menari sikit...
bila aku bukak langkah je, aku rasa langkah aku sumbang giler...haha...
laki aku sampai bantai gelakkan aku...grrrr...

si Nonok sempat buat lawak...
aku dah mengah dah sebenarnya tu...haha...


fuh...habis jugak...
seronok jugak berjazzercise ni...

amboiii adik kat depan tu...bersenam pakai gaun ko...
hahaha...comel je...

 bersama Mak Nam dan Mek Jah...

 always my bff...mek jah

tido dah pun Junior...
para suami duk lepak je...tak senam pun...



ada banyak lagi gambar...ni baru gambar bersenam...
aku akan sambung lagi kemudian...
korang silalah bertabah, aku dalam proses nak habiskan citer2 yang duk pendam selama ni...hahaha...

21 comments:

ain.ya.nun. said...

Kemainnn, cerita eksklusif ni sebab amek masa setahun nak hapdate. Haha. :p

wahida said...

ain ya nun: tu belum lagi dua tahun lepas punya citer...akan ku hapdet juga...muahahaha...

Inani Hazwani said...

Wahhh meriahh family day tuu :) Tengok orang bersenam baru teringat dah lama tak pakai kasut suka dekat luar tu. Hahahaha !

idzwa kamaruddin said...

fun giler!

Nurzakiah Hanum said...

bestnya

akubiomed said...

Mana gambar acara lain selain senamrombik?

Lea Ismail said...

hehehe.betul2 cerita sejarah ni..setahun sudah berlalu...

wahida said...

akubiomed: ada lagiiii...saja nak buat part by part sbb pic byk benau....hahaha...kan i tulis tu, nnt i sambung lagi entry ni...

norhidana miswan said...

teror ko kak setahun nyer cite ko perap hahhaha....

bestlah opis ko... buat aktiviti fmaily day gini dekat2 pun takpe...
opis aku dr tahun bila nk buat tak jadi2... nk duk hotel lah tp takmo byr mahal... suh bt dekat2 je takmo... tensen aku nih eh...

dear anies said...

perrghhh kemain lama cerita ni ;-) da bleh msk muzium ekekeke


yg penting havoc

dear anies said...

btw kalu hang nk tau k-club dah selamat menyembah bumi. means dah x de k-club lg. skrg tgh contruction buat condo

wahida said...

dear anies: like serious?? la...aku baru ingat nak bwk anak2 aku mandi situ lagi...hahaha...

Nafira usof said...

waahhhh.. best jugak sesekali joint senaman. kalo aku pon konfem mengah jugak. maklumlah.. lemak aku dah bertempek2 nih. hahahaha

Diana Rashid said...

wah..setahun dah berlalu..heheh..ok la..ada juga benda nak update ni...

eima said...

meriah betul .......

cikceriacorner said...

riang ria gitu..heheh

Lee said...

Hello Wahida, I really enjoyed looking thru all the very nice, well taken pics here...but da lupa where is Taman Melwati? Dekat Ampang ke?
Have fun and keep well, best regards,
Lee.

Fiza Rahman said...

Setahun ko peram yer noks. Tak per lah. Janji ada ☺

Sani said...

Best juga kalau buat hari keluarga macam ni sekali sekala. Seronoknya...

Salina@IbuAqil said...

Seronok nya kak..
Lama x jenguk akak..
Ina dtg sggh ye.. Muaxhhhh!!

NM02 said...

ya rabbi

dah nak masuk anak ke dua

baru hapdet cter ni. hahahahahahaha