nuffnang advert

Tuesday, August 4, 2015

raya kedua

Assalamualaikum semua...

meh layan gambo di hari raya kedua...
masih lagi di Sungai Besar masa ni...
raya ketiga baru balik Linggi...
macam biasalah, raya pertama je beriya bergambo...
masuk raya kedua, dah tak kuasa...
so, pada sedara mara aku yang nak tengok gambo kita tu, here we go...

masa ni open house rumah makcik aku, makcik Teemah...
macam biasa, masakan makcik aku semua sedap2...
lauk pun banyak...
orang lain sibuk makan, aku sibuk telek henfon...
gambo ni candid, i like...
kehkeh...

 bersama sepupu sepupu paling rapat...Shima n Zurina..

si Shima tudung hijau tu pembaca tegar blog aku...
eh, hai Shima! kehkeh...

 dengan mak...
#muahciked

kat rumah pakcik di Sungai Nibong...
makan lagi...adehhh...

rindu la nak berkumpul ramai2 macam ni...
bukan selalu...kena tunggu raya je...huhu...
masing2 duduk jauh...
nasib baik grup whatsapp menghubungkan kami semua sepupu2 ni...

diakhiri dengan pic Junior pakai romper baju melayu...
kopiah dia dah macam snow cap gitu...
ok lah tu, nampak macam hip hop sikit...hahaha...


gitu lah serba sikit pic raya aku...
yang penting setiap hujung minggu ada jemputan open house...
adehhh...
aku takut nak timbang berat aku weiii....
ok bai!

14 comments:

m.u.l.a.n said...

Meriahnya.. Tumpang seronok..

Nurzakiah Hanum said...

meriahnya
best kan raya makan saje :)

Diana Rashid said...

Betul tu..masuk raya kedua dah tak kuasa dah nak bergambar..hahah...memang berjalan nak cari makan je..hahah

norhidana miswan said...

meriah... tang beraya umah sedara tuh mmg wajib, tang mkn mcm2 tu wajib jgk kak hehehe

Eye_nee said...

Hamboiii..tiap minggu open house ko...jaga2 nnt jarum penimbang tak boleh tunjuk angka...hehehe

Chinta Safia said...

meriahnyer.....time raya makanan semua sedap :)

lia ummiirfan said...

selamat hari raya.. saya lak terbalik.. raya kedua baru tingat nak bergambo.. kikiki...

tiga lalat said...

meriahnyer uools., hai shima., haihai2

nuyui a.k.a miss YUI said...

vouge2 semua..hihihi

Lea Ismail said...

tuan punya blog sebiji muka maknya...anak maklah ni

eima said...

raya ke2 pakai bj raya lagi ..
muka ko ngan mak seiras la kak

JunAina said...

Akak beriya2 ambik gambar last2 gambar sendiri tak ada!

Alin Marlini said...

meriah sangat noks....akupun rapat ngan sepupu sepapat..siap ada nama group wasap lagik...gengakakgorjes gitew...kekekek

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam kak wahida,
haah
ala2 hip hop jaa junior he3