nuffnang advert

Tuesday, July 28, 2015

you are getting older, honey!

Assalamualaikum semua...


28 Julai...
makin tua laki aku ni...
ekekek...
selamat menyambut hari tua la ye sayang...

kami di pagi 1 Syawal @ Sungai Besar, Selangor..



laki aku ni kawan gaduh aku ni oiii...
ada je benda dia cari bahan nak menyakat aku...
kadang tu bercakap dalam telefon pun sempat lagi nak kenakan aku...
pastu kemain loyar buruk lagi sekarang ni...grrrrr...
sabo je la...

apa2 lah hubby oii...
sempena birthday u ni,
i dan anak2 nak wish u semoga sihat selalu...
semoga terus dilimpahi rezeki,
dan semoga dijauhkan dari segala musibah dan bencana...


we all love u so much!
happy 39th years, daddy!

22 comments:

ain.ya.nun. said...

Happy birthday honey Wahida. Haha.

wahida said...

ain.ya.nun: haha....so sweetttt...

idzwa kamaruddin said...

OOO aku tak nak wish kat sini..aku wish kat office je la..hahaha..

wahida said...

idzwa: amboiii..kemain ko ye...kahkah...jumpa dia kang cakap binik dia ni kim salam, dengan ucapan dah makan ke belum...ekekek...

Fiza Rahman said...

Happy birthday to your hubby ☺

Nurulhuda Abdul Latip said...

Happy Birthday untuk suami wahida...

Eye_nee said...

39 dah tua kata ko..abih tu akk yg 47 mi..ganyut lah yer...
Nway hepi birthday utk suami kecintaan ko tu yer beb..

wahida said...

eye nee: kahkah...i saja nak nyakat laki i tu kak...ekekek...

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt hari raya eh slmt hari lahir buat suami akk ya =)

Nurzakiah Hanum said...

selamat hari lahir buat suami mu :)

MuMMie BeRRy said...

auwwww so suweet, happy je tgok akk ni

norhidana miswan said...

eppy bday bt cik abg akak.... moga kekal bahagia hingga ke syurga

Diana Rashid said...

selamat hari jadi...
amboi,.. muda lagi la tu...bagi lelaki..


hehehe

eima said...

39 dah ke...... nampak muda bergetah lagi ... heghe

Azura Wawa said...

cantik baju raya ida..dress viral nih..heheh

eMMe said...

HEPI BUFDAY BRO...!!!Nnt kak ida masak special utk abg eh...

tiga lalat said...

jaga jaga cik kak ye, 'life begins at forty' tahun depan je lagi tuu., kihkih2

ps. hepi besday utk suami tersayang cik kak tuu, moga maju jaya selalu ,aminn

Khai♥Rin : anies said...

happy "share" birthday kat abam hang ;-)

ckp kt dia bila nak potong kek sama2 ni...lama da tggu ni hahahha lariikkk

akubiomed said...

Harap tidak makin tua makin menjadi. :)

Khalid Kyle said...

Selamat Hari Raya saya ucapkan buat sis sekeluarga, moga terus sukses & ceria2 selalu :)


Nieda ramly said...

happy birthday abang Hero...akkekek

Rinna said...

Epy Besday to your hubby Ida.. Moga sihat selalu.. :)