nuffnang advert

Sunday, July 26, 2015

Salam Aidilfitri

(sticky post)

Assalamualaikum semua...

perlahan2 Ramadhan hampir tinggalkan kita...
hari ni sudah pun masuk 23 Ramadhan...
InsyaAllah, kita bakal menyambut Aidilfitri Jumaat depan...

raya tahun 2014...
beraya di Linggi, N.9 masa ni...
tema tahun lepas biru frozen...ekekek...
so, tahun ni giliran kami beraya di kampung aku kat Sungai Besar pulak...

biru: family aku
hijau: family Nurul
pepel: family Mimi
oren: family Ain

di kesempatan ni, kami sefamily nak ucapkan selamat hari raya Aidilfitri pada korang...

Geng Capati pun tak ketinggalan nak mengucapkan salam Aidilfitri...
maaf zahir batin katanya...hehe...
dari kiri: Nonok, Wawa, Mek Jah, Fizi, Fafa
duduk: Oyen, Teemah


so, di bulan baik ni, aku nak mintak maaf pada korang semua,
biasalah aku ni manusia biasa,
banyak sangat buat salah silap...
so, pada yang kenal aku atau kenal secara dlm alam maya saja,
aku mintak maaf zahir batin ok...
sayang korang semua...
balik kampung nanti sila drive bebaik ok!
kirim salam dengan orang kampung korang...ekekek...

29 comments:

zana-norzana said...

Assalamualaikum,

Thn lepas beraya di Linggi? Linggi kat area mana?
Thn ni tak balik Linggi ker? Sekampung lah kita ya!!!

Nurzakiah Hanum said...

selamat hari raya...
maaf zahir dna batin

Lynda Che Lah said...

selamat hari raya kak..
Insya Allah 1 hr akan ada pertemuan antara kita..

Maaf zahir batin tersalah ckp atau terkasar bahasa..

Fazleyatul Aini said...

alaa ingat raya linggi bleh jemput datang rumah makan kari itik! hihi
selamat hari raya kak

amirah said...

pesal baca blog ko ni rasa esok nak raya..??woit woit..next week keje lagi..hahahaha..

selamat hari raya untuk wahida sefamili..maaf zahir batin..

wahida said...

zaza-norzana: linggi tu bukan kampung i, tu kampung nenek hubby i...kampung i kat sg. besar, sel...so, kiranya u sekampung dengan hubby i la...hehe...

lynda che lah: insyaAllah nok, kalau jumpa kang sila bawakkan aku lasagna ko tu...aku nak rasa...hehe...

fazleyatul aini: ko gitu la...tahun lepas aku beraya linggi tak ajak pulak makan kari itik kan...haha...

amirah: haha, aku biasalah, n3 ni sticky post nok...minggu depan still keje dan aku akan update seperti biasa...ekekek...diulang, ni sticky post tau...

idzwa kamaruddin said...

dah start cuti ke??

Lea Ismail said...

Selamat Hari Raya buat wahida dan keluarga.

Fiza Rahman said...

Selamat Hari Raya babe.

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt hari raya kak.. maaf andai ada slh silap sbpnjg kt kenal dlm blog ni ya =)

attyfir said...

selamat hari raya maaf zahir batin ida
lama dah kty x blogwalking..

ain.ya.nun. said...

Selamat Hari Raya Wahida.

Walaupun tengah hangin dengan kes guna gambo tanpa kebenaran tu,I tetap nak mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan selamat hari raya untuk ko sekeluarga ya. Kot ada tergurau kasar time komen atau, terguris rasa ke, maaf zahir batin ya.

;)

ain.ya.nun. said...

Selamat Hari Raya Wahida.

Walaupun tengah hangin dengan kes guna gambo tanpa kebenaran tu,I tetap nak mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan selamat hari raya untuk ko sekeluarga ya. Kot ada tergurau kasar time komen atau, terguris rasa ke, maaf zahir batin ya.

;)

norhidana miswan said...

selamay hari raya jgk bt ko kak... maaf zahir batin...
mohon maaf salah silap kot terksr komen semasa kite knl

Diana Rashid said...

Saya punya raya tak pernah ada warna tema..heheh..selalu jugak plan tapi tak jadi..ekekek..

Diana Rashid said...

Saya punya raya tak pernah ada warna tema..heheh..selalu jugak plan tapi tak jadi..ekekek..

eMMe said...

Salam Aidil Fitri Kak Ida n seluruh keluarga,
tahun ni sonok la balik umah ek Kak!
sama la kita pun...

Salam Maaf ye kak Ida, kosong kosong kita!

tiga lalat said...

salam ramadhan., meriahnyer ;p

akubiomed said...

Selamat menyabut Hari Raya Aidilfitri. Maaf Zahir dan Bantu. Pandu Selamat dan Jiwa Selamat.

HeNRieTTa JoSe said...

selamat hari raya untuk akk dan family jugak...rietta pown mohon ampun dn maaf andai ada salah dan silap rietta....

AnneRaini said...

Selamat hari raya wahida.. Maaf zahir dan batin jugak dari aku ye..

::NureeN:: said...

selamat hari raya....
wahh meriah pic keluarga mertua :)

Qaseh Vee said...

senang nak kenal tu . warna ikut family ... selamat menyambut aidil fitri buat wahida sekeluarga ... semoga gembira meraikannya . ampun dam maaf saya pinta ...

aizamia3 said...

Selamat Hari Raya buat Wahida dan keluarga..
Moga selamat perjalanan pergi dan balik ke kampung

Kakzakie said...

Dari kakak juga selamat hari raya, maaf zahir batin
Tak sabar nak tengok gambar raya tahun ni junior dah cerdik:)

myliferia said...

Selamat hari raya Aidiilfitri juga. Team kami warna soft purple :)

Amanda Suria said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri maaf zahir batin buat Wahida dan family...

Nieda ramly said...

selamat hari raya maaf zahir dan batin utk wahida sekeluarga

Papaglamz said...

Selamat hari raya dari PapaG