nuffnang advert

Wednesday, July 15, 2015

aku masih kerja oiii!!

Assalamualaikum semua...

weiii aku masih keje ni...
siapa yang masih keje tu meh la temankan aku ni...
aku tahu ramai yang dah on the way ke kampung...
ada yang dah sampai kampung pun...
untung la...hehe...
aku pulak balik kampung insyaAllah esok pagi...
malam ni misi mencari kasut raya anak2..

serius mood nak taip blog pun takde ni...
silap2 aku publish entry hari ni takde sapa nak baca...haha...
tak kisah la heh...
aku update simple je la...
sebelum nak tinggalkan blog ni lama...
insyaAllah naik keje balik pada 23hb...

tayang duit raya je la..
dapat duit raya dari Chairman ofis aku ni, Dato' Noraini Ahmad..
beliau jugak Ahli Parlimen Parit Sulong...
Alhamdulillah rezeki...

oklah, sekian entry menunjuk2 duit raya...ekekek...
(padahal bukan banyak mana pun)


selamat hari raya uolsss!!

15 comments:

ros_reeza said...

syoknya dapat duit raya,. ros ni tak de dapat pun.
eh Ros pun kerja lagi ni. esok pun kerja. office ni dah sunyi dah, ramai yang dah cuti..

Khai♥Rin : anies said...

kite geng! chaiyok2!

Lynda Che Lah said...

sy baca..
untunglah ada kampung
sy esok pun keje lagi
isnin dah keje balik
rasa nak bentang toto tido bwh meja ni kak oi

Nurzakiah Hanum said...

selamat hari raya
sama la kita masih bekerja.. wow bestnya dpt duit raya

AnneRaini said...

akupun kerja gak...byk gak tu duit ry ko dpt. aku ni hrapan je nak dpt duit raya..

MuMMie BeRRy said...

sis, salam aidilfitri dr sy and family,
maaf kalo ada terkasar bahasa, terlebih gurau selama ni.

selamat hari raya maaf zahir batin

amirah said...

keje ler jugak lagi ni...huntunglarrr dpt duit raya lagi..ni dah kertu2 ni kalo dpt duit raya tu mmng rare la gak...

Fatin Mraz said...

ME TOO! MASIH DI KANTOR NI.. ;D

Nurulhuda Abdul Latip said...

Weh orang batu pahat tu, org kg aku hehe..Aku pun kerja jugak, untung la dapat duit raya kan..

nuyui a.k.a miss YUI said...

untung dpt duit rayaaa..

yui pun tgh keje ni kak..hohoho

GREENJADE said...

aku pong kije lg hari ni noks.
amboi x menahan bab layur duit raye tu beb. terliur aku.hahaha!

Kakzakie said...

kakak pun kerja lagi tau..
ala duduk jb aje balik kg tak sampai sejam dah sampai rumah bapak kakak:)

SangRatoo said...

wei bestnye dpt...tau aku naik 22 smlm berlegar2 situ..hihihi .
SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN DARLING :*

CintaHati Lina said...

Simple itu best.. apapun saya juga tak blik kg tahun ni..sbb mr.suami kerja..nasib la kan.. apapun selamat hari raya untuk semua... berhati2 di jalan raya..

Amanda Suria said...

Aku baca nok...tp raya ke 5 la sebab aku baru start keja...Selamat Hri Raya nok..ko cuti lama eh....