nuffnang advert

Tuesday, July 14, 2015

kau ada? (part 13)

Assalamualaikum semua...

rasanya ada yang kenal dengan Datin Paduka Shuhaimi Baba kan?
atau ramai panggil dia dengan kak Shumi...
tak kenal?
ala...pengarah terkenal yang arahkan cerita Pontianak Harum Sundal Malam dan Tanda Putera tu la...
tak kenal jugak? takpe lah, nak buat macam mana kan...haha...

kain aku tu kaler light pink ok...
tapi kat dlm pic nampak macam putih pulak...adoi...


memula aku nampak dia aku panggil dia Puan...
tapi terdetik dalam hati aku, rasanya dia ni ada title...
cepat2 google pasal Shuhaimi Baba ni...
rupanya dia pangkat Datin Paduka..
tapi lepas tu aku panggil dia Datuk je...
sebab nak panggil dia dengan Datin Paduka macam panjang sangat...hahaha...
tapi dia ok je...aku panggil dia Puan ke, Datuk ke...dia ok je...

dan nak tahu siapa yang snap pic kami ni?
CEO aku weiii...huhu...
pakai kamera CEO pulak tu...hahaha...
siap lepas tu dia cakap 'ok, i whatsapp pic ni kat PA i, nnt u amek dgn dia...'
haha...selamba je...
tapi best la CEO baru ni, sporting...mesra staff gituwww...hehe...
eh, ni nak citer pasal CEO baru ke pasal Shuhaimi Baba ni...ekekek...

kalau nak tahu, aku ada rasa pelik jugak dengan Shumi ni...
sebab masa aku ajak bergambar tu,
dia pandang aku atas bawah, dua tiga kali pulak tu...
dah kenapa kan...adoiii...
mek jah cakap mungkin dia tgh scan aku...kahkah...
dan dia pun jenis tak banyak cakap, tapi bukan sombong...
cuma character dia macam tu...
apa2 je la..
orang yang terlibat dengan industri hiburan ni kadang2 kan pelik sikit...
bukannya aku bogel pun yang sampai dia pandang aku atas bawah...muahaha...
anyway, tq Datin Paduka, sudi bergambar dengan I!

9 comments:

AnneRaini said...

die pelik sbb ade jugak org nk amik gmbr dgn die.. hehe

wahida said...

anneraini: kahkah...aku pun rasa macam tu kot...muahahaha...

Nurzakiah Hanum said...

wow.. apa la dia fk ek

idzwa kamaruddin said...

ehhh kim salam ceo ko tuhhh :D

eima said...

bagus la ko kak .. rajin bergambar ...
mungkin die pliktak penah org ajak die bergambar kot sblm ni

erny firdaus said...

die scanning nak jadikan watak film terbarula...hehhehe...jgn marahhh aaaa..gurau2 menunggu waktu berbuka...eh..eh..adeyyy..lambat lagi..hehehe

Fatin Mraz said...

dua dua glams!

NEKCIK said...

Betul tu dia scan nak tengok untuk bagi watak yang seswaii.ha..ha

emy pokden said...

wah.. asyik bergambar ngan datuk2 je..
kelasss
dia scan utk watak utama filem terbaru dia kot..
hehe...
oklah...'selamat hari raya..maaf zahir batin ye..'