nuffnang advert

Monday, July 6, 2015

Junior dah setahun, Alhamdulillah

Assalamualaikum semua...

05/07/2014
10.30 pagi
3.6 kg

genap setahun dah anak mama ni...
anugerah Allah yang terindah...
Alhamdulillah...
masa preggy kan si Junior ni banyak sangat dugaan,
bukan dugaan tak lalu makan atau apa,
banyak dugaan emosi...huhu...
takpe la...tak yah citer la..
kita semat elok2 dalam hati..haha...

junior selepas 3 jam dilahirkan...
kemain lebat rambut anak mama...

ni pulak pic malam tadi...
macam biasa, kalau birthday, kami akan beli kek utk anak2,
sambut kat rumah je...sambut anak beranak je...
nyanyi2, tiup lilin, potong kek...
enjoyyyy...
tu tangan si junior dah cekau dulu krim kek dia,
adoi la...tak nyanyi pun lagi...sabo je la...haha...

kemain suka dia dapat cekau krim tu..
siap tunjuk kat abang2 dia...

takpe la...birthday boy kan...
cekau la banyak mana pun..mama tak marah pun...
lagi pun budak ni baru baik demam...
kita layankan je la...haha...

ambooiii...kemain serius lagi...
haha...

selamat hari lahir Junior ku sayang...
mama doakan Junior sihat selalu..
jangan buli mama waktu mama nak tido,
jangan asyik duk panjat sofa, tak larat nak tangkap kamu...haha
jangan kutip habuk masuk dalam mulut,
jangan sibuk nak panjat tangga,
jangan tolak walker laju2 sangat,
jangan asyik nak main cakar2 muka daddy,
jangan sibuk nak skodeng bilik abang2 awak,

eh, kalau ikutkan banyak lah jangan nya...haha...
takpe la, yang penting kamu sihat dan aktif...
kami semua sayang kamu, Junior!

29 comments:

MuMMie BeRRy said...

junior dh sehat ke akk, happy birthday junior, moga menjdi anak yg soleh dan bertanggungjawab endaknya...aminnn

Eye_nee said...

Selamat Hari Lahir Junior...semoga membesar manjadi khalifah yg soleh...

wahida said...

mummie berry: junior dah sihat sikit...tinggal batuk2 dia je..anyway tq for ur concern n ur doa...meh muah ciked!

misz sheyla said...

Happy birthday ..semoga membesar jadi anak soleh...bertanggungjawab...diberikan kesihatan dan rezeki yang berkat oleh Allah..amin.. tua 5 hari dari anak saya..hihi

ain.ya.nun. said...

Happy birthday junior. Muka junior dah mengikut rupa husband ko lah.

Pstttt junior, Jangan emosi2 cam mama tau. Haha. ;p

::NureeN:: said...

hepi besday junior
dh setahun kan, rasa mcm baru jer lagi
cpt masa berlalu

eh.. ni ko terjah blog ni
http://mas-dapurmas.blogspot.com/2015/07/aneka-tempahan-kuih-talam.html
ko kan suka kole kacang kan
kot bleh tempah...

Khai♥Rin : anies said...

serius nyer birthday boy!! hehehe

amirah said...

happy birthday junior!!

wahida said...

nureen: wow!! tq for the link! meh nak muah ciked!

Kniedaz said...

happy birthday Junior..raya nanti makan etupat ngan rendang tau..ehehehe

Nurulhuda Abdul Latip said...

Happy Birthday Junior!! Sekejap je dah setahun kan, muka kat gambar bawah tu walaupun serius tapi tetap comel!

Fazleyatul Aini said...

happy besday hensem boy

ArELeEz said...

happy belated birthday, junior..! semoga jd anak yg soleh, b'guna utk agama, bangsa & negara. aminn..

mawar_berduri said...

Alhamdulillah Junior dan sihat ...Happy Birthday hensem boy..May Allah bless you (ayat cliché ni) hahahaha semoga membesar menjadi anak yang soleh dan membahagiakan mama-papa ye ...

Lynda Che Lah said...

happy birthday syg..
semoga jd anak soleh..sihat sentiasa
berbakti kepada ibu ayah besar kelak
insya allah

akubiomed said...

Sekejap masa berlalu dan hensem. Saya pula tahun ini dengan kehadiran puteri memberikan keceriaan pada sambutan hari Raya kali ini.

zai zamree said...

hepi besday...

mcm anak sy.lahir2 rmbut bkn main lebat.cukur rmbut 3 hr dh tumbuh dh hijau2...cpt sgguh

Lea Ismail said...

happy birthday junior.

Nurzakiah Hanum said...

comelnya dia

AnneRaini said...

happy besday junior. takmo notti2 k. be a good boy.

Kakzakie said...

Lambat sangat menyanyi itu yg dicekau dulu kek.
Abang-abang senyum tengok keletahnya.

Happy birthday sayang:)

norhidana miswan said...

kejap je dh setahun yek junior nih...
eppy bday ye junior ensem... moga jd anak yg soleh n berjaya

eima said...

kejap je dah setahun dah ... happy birthday jR

m.u.l.a.n said...

HAPPY BIRTHDAY LITTLE PRINCE... Muaahhh muaahhh..

Nieda ramly said...

hensomnya dia

idzwa kamaruddin said...

happy besday junior!!

Alin Marlini said...

Happy beday junior

Diana Rashid said...

setahun dah..kjap je masa berlalu..heheh...

Diana Rashid said...

setahun dah..kjap je masa berlalu..heheh...