nuffnang advert

Tuesday, June 30, 2015

kau ada? (part 10)

Assalamualaikum semua...

cerita bulan lepas...
Dato' Chef Wan datang ofis aku..
mula2 masa dia masuk, muka dia ketat..
agak mencuka...
macam banyak masalah kekdahnya...
tengok keadaan dia mcm tu,
aku tak de la terus nak bergambo dengan dia...
tapi aku ada cakap dengan dia,
'nanti dato' dah habis urusan kat tingkat 8 tu, i nak bergambar dengan u boleh?'
dia jawab 'ok, tunggu i...'
dengan rushing dia naik lif..

dalam sejam gitu, dia turun...
muka dah hepi giler aku tgk...
amboi kemain ko Dato'...
dah dapat apa yang ko nak,
baru nak senyum...ekekek...

see, hepi tak dia?
keluar segala menceceh dia mcm kita tgk kat tv tu...
siap dia suruh aku tag gambo ni kat instagram dia...haha...
aku amek gambo banyak kali pun dia tak kisah...
ye lah kan, aku ni kalau tgk pic aku rupa tak semenggah je,
mmg aku suruh amek je gambo byk2 kali sampai aku puas hati...hahaha...
nasib la artis yg kena amek gambo dgn aku...
kena tahan la dapat peminat macam aku neh...kehkeh...

anyway, ni kali kedua aku jumpa dia sebenarnya..
festaim dulu masa aku kerja kat KLIA dulu,
tapi dulu takde blog, so, aku tak hadap nak bergambo dgn retis2 ni...
tapi ni dah ada blog, mmg nampak retis, aku bergambo la...
at least ada bahan nak masuk dlm blog...muahahaha...


ok, bai!

21 comments:

♥TheOnlyFarah♥ said...

kemain senyum lebar lagi Dato yer.. =D

Innanie Ariffin said...

Chef wan ni baik hati sebenarnya. Pernah berurusan dengan dia, very perfectionist and dalam perfectionist tu sebenarnya dia mengajar kita untuk jadi sabar! :)

AnneRaini said...

kelas ko kan.. skrg ni main set2 artis je. aku suka chef wan memasak. menghiburkan.

Rapunzel Cikilolo said...

aku follow insta chef wan tau.

nnt aku nak tgk yg ko tag tu...

hehe.

eima said...

bgs2 ...ade bahan nk nk update blog ..cam aku ni nampak retis baut tak kenal kah kah kah ...

Nurulhuda Abdul Latip said...

nampak gemuk chef wan ke kau yang semakin kurus..:)

Nurzakiah Hanum said...

comelnya

norhidana miswan said...

omel ngalahkan retis yg sebelah chef wan tuh hehehhe

ain.ya.nun. said...

Aku ada, tapi tandatangan je sebab husband hadiahkan buku masakan dia siap ditandatangan.

;p

Nieda ramly said...

amboi ...sakan wahida

Fazleyatul Aini said...

ok chef wan x jeles la
kalau El teman lelaki upahan baru jeles hahaha

Khai♥Rin : anies said...

kemain lagi! ;-)

anyss said...

Assalamualaikum,
untung laaaaaaa

tiga lalat said...

salam. hee sonoknya gambr dgn chef wann tuu.,
taklah tinggi mana dato chef wann ni kanns ;p ke mak yg tinggi

aizamia3 said...

Baguslah Chef Wan tak menyombong.. adakala geram tengok celoteh dia tu.. adakala kelakar pun ada.. persepsi tiap orang tak sama.. ;)

Diana Rashid said...

Saya suka baca Ig dia..dia mengarang macam tulis blog..eheheh

Chinta Safia said...

cantik wahida sekarang..

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

eMMe said...

Assalam Kak Ida, jeles kite tgk kak! ade je bahan dia ... kite takde bahan tu yg tak update tuuu...

Liyana said...

suka follow ig dia.. kemain panjang caption tp ku baca sampai habis ahaks

Alin Marlini said...

Untunglalalala...dgn chef wan gitew...cantik bergaya gitew...heheheh