nuffnang advert

Thursday, June 11, 2015

e eh!

Assalamualaikum semua...

anticipation - joy - sadness
(bukan senang nak capture moment ni...huhu)



Junior waktu 8 bulan.
Bulan depan genap umur dia setahun.
Amboiii, laju sangat dia membesar ni.
Rasa macam baru dua bulan lepas aku beranak...haha...


itu je nak citer.
ok, bai!

25 comments:

Nurzakiah Hanum said...

comelnya dia

Jueliza Jamani said...

cutenyaaa

safurara said...

yang penting akk kurusss~ sy jugak x kurus2.

zai zamree said...

cute sgt...

mawar_berduri said...

alahai comel sgt awok ni Junior ;)

nor nazliana said...

comelnyerr

norhidana miswan said...

hehehehe masa senyum nmpak ensem sgt bile nngis terserlah ke gembengan nyer hehehe...

norhidana miswan said...

hehehehe masa senyum nmpak ensem sgt bile nngis terserlah ke gembengan nyer hehehe...

norhidana miswan said...

hehehehe masa senyum nmpak ensem sgt bile nngis terserlah ke gembengan nyer hehehe...

Yaya Azura said...

olo junior..senyum comel, nangis pun comel!

eMMe said...

cepat je besar anak kak ida ni kan, dah nak setahun, Alhamdulillah moga terus membesar dgn sihat ye JR!

Lea Ismail said...

alaa... napa tu. sekejap je kan setahun

AnneRaini said...

kalo ko rasa kejap je junior dah besar, itu tandanya ko kena ngandung lg.. hehehe

Diana Rashid said...

comel sangat.:)

NM03 said...











aku setia pada persahabatan








Nurulhuda Abdul Latip said...

Comelnya la jr ni..Kejap je kan masa berlalu, tau2 dah besar. Anak aku yang kecik pun dah 2 tahun, rasa nak tahan suruh kecik je jangan besar hehe

eima said...

nangis ni mesti mama die rampas puting tu kan

::NureeN:: said...

comel sgt... suka pic yg tgh :)

Nooriah Abdullah said...

comey nye part senyum tu, nangis pun tomey jugak kalau budak2 ni kan..

tiga lalat said...

gmbr 1: nak adik? tak nak.,
gmbr 2: tak nak adik? nak hihihi
gmbr 3: nak adikkkkkkkkk ., muahhhhhh

salam jumaat cik kak devogue tuuu ;p

azza said...

Dah pandai jalan ke?

azza said...

Dah pandai jalan ke?

azza said...

Dah pandai jalan ke?

aizamia3 said...

betul.. cantik pulak bila dicapture macam tu.. part dia menangis tu nampak comel sangat.. ai is suka.. ;)

Amanda Suria said...

Apesal cute sgt baby junior ni...aik..cepatnya...nampak sgt lama dh aku x masuk sini...dh nak genap setahun dh si kecik ni