nuffnang advert

Friday, June 5, 2015

doa untuk Geng Capati

Assalamualaikum semua...

Nonok, Wawa, Mek Jah, Piji, Fafa, 
Oyen, Teemah...

sahabat2 baik aku kat ofis...
bila bergambar memasing skema...
tapi bila bercakap atau gelak,
masing2 tak ingat dunia...
siap tepuk2 meja...




Geng Capati ini terlalu istimewa,
bukan kerana mereka selalu bawak makanan yang sedap2..
TIDAK...
tapi kerana kami memerlukan each other,
hilang sorang, maka tempang lah kami...

Ya Allah,
Muliakanlah semua sahabatku,
Bahagiakanlah keluarganya,
Sihatkanlah tubuh badannya,
Berkatilah setiap rezekinya,
Berjayalah setiap kerjayanya,
Kayakanlah hartanya,
Kuatkanlah imannya,
Dan terimalah amal2 kebajikan mereka.

Amin Ya Rabbal Alamin...

Demi Allah,
aku sayang mereka ini...
persahabatan ini tiada galang gantinya...

16 comments:

NM03 said...

hanya kite2 tahu kenapa kita saling istimewa. syg korg semua dlm lubuk jiwa.

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam kak wahida,
waaaaaaaa
ghaaamaaii munge tapi sorang kunbang gitew je3
AMIN

Ms Nisa said...

Semoga persahabtan dan ukhwah ini akan terus kekal selamanya.InsyaAllah

ain.ya.nun. said...

First impression I, korang mesti suka makan capati, tu terbit nama ni. Haha.

Semoga persahabatan yang dibina kekal hingga ke syurga, Insha Allah.

Seronok ada geng sekepala ni. Even ada keluarga, rakan-rakan ni penambah warna dalam kehidupan kita =)

wahida said...

ain ya nun: hahaha, ada sejarah di sebalik nama capati ni sebenarnya, and yes it's true, salah satu sebab kami mmg suka mkn capati..heheh...

eMMe said...

ohh suka makan capati ke...dah agak dah.. semua satu kapla la ni ye kak Ida... moga persahabatan yg dibina kekal ke akhir hayat...

Khai♥Rin : anies said...

aminnnnn

Nooriah Abdullah said...

cantik dan menarik semua geng capati tu, aik ada kumbang sorang kan, pun hensem hehee

eima said...

insyaaAllah amin

nuyui a.k.a miss YUI said...

Aaminn.. InshaALLAH kak

Nieda ramly said...

semua muda2 belia ...

Nieda ramly said...

semua muda2 belia ...

Rapunzel Cikilolo said...

Nama grup ni gempak la...

Hihi

Fazleyatul Aini said...

kat ofis takde special geng
semua pon geng je

tapi saya ada geng since sek menengah
bff sangat sampai skrg
nama geng kitorang obor-obor
hahahaha

Amanda Suria said...

Best la korang ada gang...aku kat opis x leh ada gang...dengki2 semuanya

Seo Ninja said...

your article is this very helpful thanks for sharing....................:)

Obat Pembesar Penis
Vimax
Vimax Asli
Vimax Original
Vimax Canada
Viagra
Alat Pembesar Penis
Pembesar Penis
Obat Kuat
Perangsang Wanita