nuffnang advert

Thursday, June 4, 2015

Aku Masih Di Sini

Assalamualaikum semua...

ha.....aku tau korang rindu aku kan...
eleh, ngaku je lah...ekekek...
aku ada je...
cuma mood nak berblogging tetiba jatuh merudum..
aktif kat instagram je lately ni...
bukan takde story nak citer kat blog...
ada banyakkkkkk...
especially nak update pasal aku explore Gua Tempurung,
dan buat water rafting adventure kat Gopeng Sabtu lepas...
best giler oiii Gopeng Extreme tu, tak puasss...
tapi nanti lah, mood nak bercerita tak sampai lagi...

malam tadi dapat poster ni dari sahabat baik...
alahai, rasa nak menjerit bila tengok poster ni...
Mael comeback ooiiii!!
rindu dengan suara sengau rock dia tu...
laju2 tanya kat laki,
i nak gi konsert ni boleh tak?
ya ampun, laki aku bagi permission oiii...
dah bertudung dah beranak tiga tetap nak gi konsert mcm ni...
mampus jap lagi mesti ada yang lahar aku...kahkahkah...

serius la wei, dulu zaman remaja aku,
masa zaman study kat UiTM,
aku follow konsert XPDC ni..
sesak jalan weiii, XPDC punya penangan...
yang datang semua berbaju hitam...
ada satu sudut dipanggil 'Zone Headbanging'
apa lagi,
aku dan pakwe aku dulu berheadbanging la macam orang giler kat situ...
muahahaha...
dulu zaman free hair, zaman rambut panjang..
memang syok la ko goyang kepala kat situ...
memori sungguh la...adoi...


ok lah, tak daya nak taip panjang2...
mood berblogging pun baru nak sampai ni..
kita jumpa di Konsert Rockestra XPDC sabtu ni ok? eh!!

20 comments:

eMMe said...

Kak Ida, add instagram saya EMMI ADNAN, nak gak aktif Instagram... baru nak up2 kan bil gambar dlm tu, hehehe... since dah kembali bekeje ni boleh gak la update blog... takpela kak Ida, janji tak terus sepi dari blog..tertanye2 gak, Kak Ida ni mana? sihat ke idak? sihat ye kak?

Khai♥Rin : anies said...

pegi ka? tiket harga berapa? yg VIP tu ke? hahaha

wahida said...

emme: Alhamdulillah, aku sihat..tq for ur concern my dear...oh, dah ada instagram ye, ok, laju2 aku add ko nok..anyway, welcome on board for ur new baby...tahniah my dear!

wahida said...

khairin: tiket VIP? membazir je la heh..baik aku gi makan seafood kat bagan lalang tu...muahahaha...

Lea Ismail said...

tengok mael dlm kilauan emas hari tu. pergh..layan tullah.C.I.N.TA..hahaha. Adli sampai sekarang main gitar kecik dia dok sebut inta... je

Nurzakiah Hanum said...

sama la bestnya suara dia

Fiza Rahman said...

Selamat kembali. Mood blogging aku pon merudum latelay.

Best wei XPDC. Minat gak ☺

idzwa kamaruddin said...

laki aku je minat xpdc nih..

akubiomed said...

Minah rockers rupanya. Rock!

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam kak wahida,
ghiiiiinduuuuuuuuuuuuuu
baru terniat nak komen entry yang last ritu tanya pasaipa xdak entry
tup2 ada entry he3

p/s : sila up entry junior he3

wahida said...

ary+sha: waalaikumussalam my dear...aku pun rindu nak jengah blog ko nok..nnt la, ada kelapangan, aku blogwalking balik...entry junior? ok, ada banyak pic dia yg aku boleh up...ekekek...

Diana Rashid said...

mail boleh nyanyi lagi ke??tengok dalam kilauan emas tu rasa tak sanggup nak tengok dia nyanyi..sampai semput2..kesian..

ain.ya.nun. said...

Aku pun masih di sini (office) nok.
Haha.


Aku tahu, bulan puasa nanti mesti kau rajin update kan, lagi-lagi update makanan kan kan kan?
=p

wahida said...

diana rashid: la ye ke...aku tak tengok pulak kilauan emas tu..harap dia boleh maintain la suara dia tu...huhu...

ain.ya.nun: hahaha...just wait n see...ekekek...

eima said...

tak dpt bygkan camne ko goyangkan kepala kak oi ... hahahaha

eima said...
This comment has been removed by a blog administrator.
wahida said...

eima: ko jangan bayangkan nok...aku pun takut bila ingat balik...hahaha...

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

AnneRaini said...

akupun layan rock.. aku terpaling suka search dgn wings tp lain2 pon aku layan jugak.

Rapunzel Cikilolo said...

Gile rock ko dulu???

Tak caya, tak caya...

Hahahaha