nuffnang advert

Friday, May 15, 2015

#apaapajelah


mama saya cakap,
mama saya mengantuk sangat dah ni,
mama tak larat nak update banyak2,
mama kata hadap je la muka saya ni,
ekekek...

19 comments:

Kakzakie said...

Kalau macam ini auntie sukalah bagi mama adik mengantuk selalu dpt selalu tatap wajah ceria adik:)

AnneRaini said...

amboi lesung pipit tu.. korek nak??? hehe

Nurzakiah Hanum said...

tomeinya

Fazleyatul Aini said...

ok la so kita ngurat junior je hari ni hihi

amirah said...

muka comey gini hadap hari2 pun takpe dik...hihi

nur anis said...

nak pelampung..kikiki

Khai♥Rin : anies said...

geget kang??? ;-)

eima said...

cpmey dlm betui senyum anak teruna sorg ni

tiga lalat said...

salam. hee chomey je ;p

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Rapunzel Cikilolo said...

die ni memang energi untuk ko la wahida.

senyum selalu

:)

Diana Rashid said...

Hadapa muka comel ni hilang la ngantuk nya nanti..:)

ietams said...

alololo comel sangat budak kecik ni!

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam kak wahida,
eiiiiiiiiiiiiii
geram la nengok junior
paling mahai lesung pipit tuuuuuuuuuuuuu
eh3
rambut pun mahai

::NureeN:: said...

comel sgt...
aduyaiii kelaut dh aku ni tau
nk bw sesekali jek
update pon dh jarang sgt2
skali marathon tgk n3 ko ni wahida, jelessssss
dh lama ajak en suami terjah CH tp x sampai2 lagi weiii hahhaaa

hanem manaf said...

Salam Wahida. tengok perkembangan budak2 ni dalam blog saje,,kejab je ada perubahan dan nampak cepat besar,,,,

CikLily Putih said...

comey benau budak ni la

anyss said...

assalamualaikum,
alololo kalu muka cenggini, tak update blog pun tak apa huhuhuhu

YattAkasah said...

comelnya diaaaa