nuffnang advert

Tuesday, May 5, 2015

~ Qaseeh Nur Sofea ~

Assalamualaikum semua...

Alhamdulillah, aku dapat anak buah baru!! yeayyy!!
ni anak adik aku tau, anak si Dik Emy..
kang nanti ada pulak yang komen tanya confuse ni anak sapa pulak..haha...

Assalamualaikum Qaseeh Nur Sofea!
maklong teruja giler tengok awak...
comel sangattt ni...
Alhamdulillah, akhirnya mak aku dapat jugak cucu girl...
mak aku tu selagi dia tak dapat cucu girl,
duk berzikir kat telinga aku suh aku beranak lagi...
grrrrrrr...sabo je la...
bagus jugak la adik aku ni dapat anak pompuan,
sekurang2nya mak aku dah x berleter kat aku lagi...ekekek...

lahir 1 Mei, kul 2.08 pagi...
untungla, lahir time public holiday...heh...

semalam baru dapat visit dak kecik ni...
visit kat rumah mak mertua Dik Emy kat Flat Desa Mentari, PJ..
kemain halus budak kecik ni...
sarung tangan pun dah nak terbukak tu..holloh holloh...

 jari runcing..

comelnya kaki dia....


welcome on board wahai Qaseeh!!
boleh la awak kawan dengan Junior lepas ni...
be a good girl okeyyy...

23 comments:

saly said...

Tahniah buat adik.alhamdulilah comelnya bb.nyummeh bau nya..:)

Fazleyatul Aini said...

comelnyaaaa kita suka cium tangan baby hihi
tapi org tua marah kata tak elok cium tangan baby nanti dah beso dia memintak
eh -_-
wangi kottt rugi tak cium haha

wahida said...

fazleyatul aini; ah, aku cium je tangan baby nok..pedulik kan kata2 org tua tu..hahaha...rugi wooo tak cium...gerammm kot..

Fiza Rahman said...

Tahniah babe. Alololo....rasa macam nak baby lagi jer ☺

idzwa kamaruddin said...

sedap nyer bau baby ;)

Nurzakiah Hanum said...

bestnya bau baby

Kniedaz said...

Tahniah...dapat anak saudara gegirl...ble la belikan gaun cantik kat dia nanti ehehehe

tiga lalat said...

Salam. Hee chomeyy baby nur qaseh tuu., ;p

AnneRaini said...

comellll

Khai♥Rin : anies said...

tahniahhhh...ikut muka mak long ke ni? ;-)

wahida said...

khairin: haa?? ikut muka aku? ye ke nok? teruja aku dengar ni...hahaha...

NM03 said...

selamat datang qaseeh. jadi menantu nak? hehehe

NM03 said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

somel..somel..

suka kan tengok baby cam ni.. gerem..

fazilzura said...

TAHNIAHHHHHHHHHHH .... kite pung tunggu time je , adik nk bersalin ... nerbessss..

rinduuuu sgt2 bau bby

Diana Rashid said...

lepas ni maklong dok pulun beli baju gaun pulak la...hehheh

Biuty's Gourmet said...

Comeinya..owh baby wawa boy jugak eh hehehe. Tak per. Senang jaga maknya time tua..walaupon..maknya vogue lagi masa tu!

Nieda ramly said...

tahniah ...kaum kerabat dah bertambah

norhidana miswan said...

rambut cacak tuh.... makin ramai lah geng junior nih

norhidana miswan said...

rambut cacak tuh.... makin ramai lah geng junior nih

eima said...

TAHNIAH ...MMG COMEY PUNNNN GEBU GITU

Z@i Z@mR33 said...

comeynya...geram kt kaki tu

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam kak wahida,
he3
nomei toi la baby girl tu :)