nuffnang advert

Thursday, April 30, 2015

.from Cameron Highlands with love.

Assalamualaikum semua...

akhirnya dapat jugak aku amek gambo kat sini...hahaha...

syoknya lah hai bercuti di Cameron Highlands on weekdays...
tak sesak, mudah parking, masuk toilet tak beratur, tak tunggu lama untuk order makanan, tak berebut nak ambek gambo...ekekek...
senang citer hari tu pi  Cameron Highlands on weekend aku stresssss...
aku nak bercuti nak nyaman2,
namun nak hadap jem mmg kami tak sanggup...
jadinya kami decided utk gi Cameron on weekdays...
tak ramai orang pun..best giler...
ibarat Cameron itu kami yang punya...hahaha...

"mana aci, semua orang makan stoberi...junior dapat makan apa? hrmmmm, makan jari je lah!"


haha, sabo ye junior...
besor sikit lagi awak boleh gigit stoberi...


pada korang yang nak gi Cameron waktu cuti panjang ni hati2 ye..
ada banyak tempat yang nampaknya berpotensi tanah runtuh...
ni pun kami lalu tempat yang tanah runtuh hari tu, 
rasa seriau giler...
pastu Cameron sekarang ni tgh musim hujan...
sejuk nak mati...haha...



selamat bercuti panjang uolllssss!!

18 comments:

Kakzakie said...

Cecahlah sikit bagi junior rasa strawberry juga - kesian dia.

Makan jarilah sayang:)

Lea Ismail said...

Kawan opis cakap kat lea. ko oklah berjalan waktu org kerja. anak kecik lagi. kalau anak dah sekolah mcm kami jugalah ko nanti. hehehehe

AnneRaini said...

betul tu nok..pergi cameron time cuti byk buang masa..pergi weekday boleh ulang 2-3kali tanah rata brinchang..no hal punya.

wahida said...

lea ismail: haha, anak2 aku ponteng sekolah oiii...gigih takmo hadap jem kat cameron weiii, x koser...

IdaShazana said...

memang penat naik cameron waktu cuti. punya la bersemut manusia

♥TheOnlyFarah♥ said...

wah bestnya cuti kat sana..baru nie ajak husband pi sini..tapi dia kata tanah runtuh.. so tak jadi la..takut..hehehe

wahida said...

theonlyfarah: mmg kena hati2...ada tempat yg agak potensi nak tanah runtuh..nak pulak skrg hujan kat cameron..huhu...

shida said...

rasa serik nak gi cameron time cuti sekolah... :-)

Diana Rashid said...

ni cuti 4 hari lagi la ramai ..sabra je la siapa yang nak kena mengadap jem esok..heheh

tiga lalat said...

Salam. Hee sonoknya mak dh cuti awal. ;p

eima said...

wahhh best kan pi CH time tak de org ..... pasar malam ade tak klu tak musim cuti

Tihara said...

gi time weekdays, memang best..tapi tahun ni tak berpeluang lagi nak ke sana macam tahun2 sebelum ni ..happy holiday wahida :)

nusha fasha said...

Igtkn p time cuti pnjg. Memang sesak!

Fazleyatul Aini said...

sepupu saya p cameron cuti labour day ni, dia ckp nak naik atas tu jammed gila hahahahaha
ok jahat gelakkan org kikiki

Salina@IbuAqil said...

Bestnya sis dpt naik cameroon..
Kita ni bape kali plan bodek ayah si aqil x dpt2 jgk nk kesana..
Kecewanya..
Sobsssssss!!

Miss Kirokuza said...

besttttt
sejokkan badan hahahahahahaahah
tp jalan jem yang ampun!

aLyNnZ said...

lepas wahida balik dr CH alynn pulak naik CH..Naik sehari jew..saje amik angin sejuk selepas berpanas di cherating bwk mertua sekali..

ms alynn nak turun CH jalan naik ke CH jem teruk..huhu..tak seronoknyer bercuti dlm kesesakan tempt yg dekat jadi jauh..ee tak sanggup kan

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam kak wahida,
kaaaaann
sebab tu iols oska cotik time orang tak cotik
aman damai gitew :)
p/s : sian junior he3