nuffnang advert

Tuesday, April 21, 2015

sampai mati aku dendam kau!

Assalamualaikum semua...

hujung bulan January lepas, aku pi renew passport kat UTC Sentul...
eh, best la UTC Sentul tu...
dah alang2 kat UTC tu, renew IC sekali...

tapi bukan pasal UTC Sentul tu best ke tak best aku nak citer,
aku nak citer pasal meja ni...
ada apa dengan meja ni ye...
hrmmmm, ni meja makan kat food court UTC Sentul...
sambil tunggu nombor naik, sambil makan...
meja ni nampak takde apa..

tapi bila tengok dekat2, ada tulisan ala2 marah gitu...hahaha...
'sampai mati aku dendam kau Fahmi'
apa yang Fahmi buat kat kau dik ooiiii...
sampai dendam gitu sekali...
tengok ni terus teringat zaman aku sekolah menengah dedulu...

aku saspek yang tulis ni mesti budak sekolah umur antara 14-17 tahun ni...
kenapa aku boleh kata macam ni,
sebab dulu masa aku umur 14 tahun,
aku pernah putus cinta dengan anak pengetua sekolah,
korang jangan nak puiii kan aku sangat eh...
hahaha...

bercinta zaman sekolah best oiii..
rasa semangat je nak datang sekolah hari2..
datang sekolah pun memanjang senyummmm je...
kahkah...
tapi bila dah putus cinta dengan anak pengetua tu,
aku bengang giler...
tanpa fikir panjang aku amek duit syiling,
aku calarkan keta bapak dia,
huahuahua..
sebelum tu aku ajak member baik aku untuk temankan aku buat keje jahat ni,
tapi dia tak berani...
hampeh punya member,
langsung tak menyokong member...cissss..
takpe, aku boleh buat sendiri...
gigih okeyyy...balik sekolah tengok keta pengetua elok duk parking lagi,
aku pun pi calarkan keta dia,
cretttttt...panjang jugak la calar tu...
huh, baru puas hati aku...muahahaha....

pastu kan sampai sudah ex boyfriend dan pengetua tu tak tahu siapa punya keje,
ni lah baru hari ni aku berani bukak citer...
ampun pengetua...
jangan marah, i masa tu budak lagi..
tak fikir panjang,
anak u lah, putuskan hubungan dengan i,
sentap tau....hahaha...

tapi okeylah calarkan keta bapak dia je,
tak lah aku buat vandalisme macam toreh kat meja tu kan...
ekekek...



p/s: hari tu ada reunion dengan kawan2 sekolah menengah, terjumpa balik anak pengetua tu, tapi kan tapi kan, tak terbukak mulut ni nak citer dan mintak maaf...takut seh...


moral of the story, jangan bercinta zaman sekolah! kahkah...

33 comments:

idzwa kamaruddin said...

hahahahahahahaha....tergelak giler aku baca entry ko ni laaa..hahahahahahaa...

zaman sekolah lah yg paling best kan!!

Liyana said...

haha lawak. mmg budak2 sekolah nye keje ni. nasib iols x bencinta zaman sekolah.. tp pehal pulak dpt husband 1 sekolah kahkah

Liyana said...
This comment has been removed by the author.
Khai♥Rin : anies said...

anak pengetua tu da kawen ke belom laa ni? hahahahaha

amirah said...

hahaha,...kete tu tak berdosa nok..!!

Nurzakiah Hanum said...

hahahaha nie memang keja budak sek nie

wahida said...

khairin: anak pengetua tu dah kawen dah nok...ekekek..

amirah: dah tu, nak bunuh orang x boleh, yang mampu calarkan keta je la...hahaha...

Fiza Rahman said...

Dasyat ko noks. Zaman skolah dah pandai bercinta. Aku skolah pompuan, ketinggalan jaman sket bab bercinta ni...ekekeke...

AnneRaini said...

kesian pengetua tu. tak bersalah kot tp jadi mangsa keadaaan..kehkehkeh

Miss Kirokuza said...

xpasal2 ko kak! hhaaaahahahahaaahah
ank pengetua sekolah lg hahhahaah
biase la budak zaman sekaamg uhuhuhu :(

Ezy Loy said...

gengster jgk la akk ni kat sklh kan..
haha..
siap calarkan kete pengetua lg..
isk.. kalo saye mmg xberani la..
haha

mama maman aka yana said...

hhhmmm.. ai tak bercinta time sekolah.. tp ada gak peristiwa yg nama ai di tulis kat papan dalam Lab science.. huhu.. xxx symbol love suliana.. hahaha.. malu ok..

tiga lalat said...

Salam .hee ganassz mak ;p

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Hihihi ada-ada saja ragam ye wahaidah oiiii.. ye lah budak2 akal tak panjang lagi..

Fazleyatul Aini said...

ada lagi toreh meja zaman skrg ni eh hihi

Mona Lea said...

kalau ingat kembali zaman kenakalan masa sekolah mau tergelak sorang dibuatnya.tergelak baca entry ni. memang legendlah

Kakzakie said...

Hahaha... tak sangka betul wahida boleh tahan juga ye masa teenager. Kalau sekolah kakak dulu pokok kektus jadi mangsa lepaskan geram... kelakar bila ingat...

lia ummiirfan said...

hahahaa... dasatttt...

GREENJADE said...

tu diaaaa...rahsia dah terbongkar..kih4

tajuk entry dia...gempak weh..bikin I tepanjat je..ihiks :p

Daddy Ziyyad said...

kah kah kah..
tak pasal2 kereta bapak dia kau calarkan...takde kene mengena! haha

NEKCIK said...

Waah taiko jugak ke......he..he..sib baik tak cakar muka anak pengetua tu kan..lau idak sampai mati dia akan sntiasa ingat..he..he

Rai OurKizuna said...

kelako gilaaa.. hahaha.. mesti kalau dia datang makan situ masa umur dia 40 tahun nanti dia gelak baca apa dia tulis..

YattAkasah said...

zaman sek ttm dengan budak sek lain je. sama sek xde.he

shida said...

keja budak2 la ni kan.. sambil pegang pensel sambil tulis.

JunAina said...

Kenapa ko tak pancitkan keempat2 tayar kete tu je Wahida baru nampak kejam sikit...ahahhaaa...

wahida said...

shida: ni bukan pakai pensil ni, ni toreh pakai pisau ni...

junaina: kan kak, patutnya saya pancitkan semua tayar tu...baru betul kejam...ekekek...

Qaseh Vee said...

benda jahat yg saya buat masa sekolah adalah bagi cikgu baru lagi hensem dgn hadiah cicak besor masa april fool ... perghhh ... tapi dgn geng lah . n cikgu tu tau kami yag bagi ... bhahahaaa

norhidana miswan said...

hahahahah aku ingat sapa lah yg ko marahkan td kak...suspen je tau

mmg nampak marah betui si polan tuh sbb sampai tlis nama atas meja tuh... ngn pisau or benda tajam tuh kalu pakai pen blh ilang kan...

eh kak, dulu2 masa seklah paling jht aku calor kan kete cikgu je... kejahatan lain takde hahahah... bercinta monyet tu best kan?

~aSHa~ said...

ihihi anak yg salah bapak jadi mangsa...apa kes...ikikiki

erny firdaus said...

hahahhaa..kelakar..lawak betul baca story kisah benar ni...hahhaa..tapi memang betul pun, time budak2 dulu..ni toreh meja...toreh tiang, kerusi batu kat skolah tu..mcm2 peel la dulu... mengimbau plak! ;p

akubiomed said...

Nampak macam tidak terkawal sudah perasaan amarah itu.

nazmiah said...

wahida nak aku tolong bagitau kat ex ko tu ker? ahakss...

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam kak wahida,
scaaaaaaaryyyyyyyyyyyyyyyyy