nuffnang advert

Thursday, April 23, 2015

layang layang terbang melayang

Assalamualaikum semua...

ni citer awal bulan lepas...
satu petang yang hening, tetiba hubby ajak gi taman layang layang kat kepong tu...
ni lah festaim kami datang sini uollsss...hahaha...
sebelum ni ada jugak planning nak picnic kat sini,
tapi ada je hal yang menghalang,
so ni tetiba hubby ajak,
terus je la pegi, tak plan apa pun...

masuk je sini dah boleh nampak deretan orang jual layang2...
bukan layang2 je ada, macam2 ada...
jual belon air la, pistol air la...
yang jual makanan pun ramai...

mula2 hubby cakap tak yah la beli layang2,
kita lepak2 je...
aku macam errrr,
dah kenapa pi taman layang2 tapi tak main layang2?
apa barang? hahaha...
jadinya rembat satu je utk abang ngan adik..
satu layang2 macam ni rm15..

 lama tak tayang pic abang ngan adik kat blog...

abang ngan adik tak pernah main layang2 pun sebelum ni...
gigih la daddy mengajar...kehkeh...


uiiiiii, banyaknya layang2...
cuaca pun tak panas sangat...
kalau gi sini yang tak bestnya payah benor nak carik parking...
ramai giler orang...

masing2 bawak anak2...
best, ini lah masa bersama family...
tak yah kuar duit banyak pun...
janji anak2 hepi..
aku tak tau mana satu layang2 anak aku..
sebab semua pic ni aku amek dari jauh..
anak2 ngan daddy entah ke mana...
aku ngan junior duk lepak tepi padang je...


 budak ni jakun weiiii tengok benda melayang kat langit tu...

melopong tak sudah...
amboiiii kemain kaki tu...
lepak sakan nampakkkk...

cuaca pun ok...angin pun sepoi2...
mata pun dah mengantuk....ekekek...

layan blues ye jr!


sekian, cerita seharian di taman layang layang, kepong...
tak sanggup nak cari parking je kat sini, 
kalau tak, mmg tetiap minggu lepak sini...huhu...


itu je nak citer...
bye!

14 comments:

tiga lalat said...

Salam. Hee cuaca yg nyaman sepoi sepoi bahasa yg bikin junior pon nantoks ., kehkeh2

Nurzakiah Hanum said...

wah dah besar dah junior

Rapunzel Cikilolo said...

hehehe.

aku kalo buntu g sini. tenang je rasa.

parking memang problem. nak tak problem sangat weekdays ok.

AnneRaini said...

selalu dgr pasal taman layang2 tp jauh pulak kalo aku tetibe nak lepak kat sana.

Khai♥Rin : anies said...

kalau nk parking kena mai awal... amboi junior...kaki tu x menahan ;-)

akubiomed said...

Banyak penjual layang-layang dan ramai pengunjung yang datang bermain layang-layang.

Lea Montana said...

junior mesti ckp dalam hati kalau aku pandai jalan ni tak layan mak nak kejar aku...

eima said...

penah juga pi situ .... ari tu tak mahai sgt .... RM10 je rasa nye .... klu yg kecik tu rm 5 je ... dah naik kot skrg ni ....

norhidana miswan said...

luas padnag tuh kak... pastu nampak redup je,.. mmg sgt sesuai lah nk bwk anak2 main lelayang situ...

ni kalu bwk aiyan pi sana... mau takmo balik nih... kui3

amboi junior layan angin sampai nk tido

GREENJADE said...

yg best angin kat situ tu memang membuai2..mmg sesuai utk santai dgn famili gitu....

mmg ramai kat situ noks..aku banyak kali nak singgah lagi tapi asik tak jadi2 sebab nan ado parking nye..

NM03 said...

situ mmg tiap minggu sesak. kami suker lepak kat tmpt tk ramai orang, kena masuk pagar depan skit.

Liyana said...

ini klu kat seremban 2 mcm ala2 city park kot.. ramai nau orang.

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam kak wahida,
alooooo
sian junior
merenung dari kejauhan sajork yer
tunggula dapat kaki sok kan3 he3

aLyNnZ said...

amboi kemain lagik junior tgk lelayang..tekun sgt..