nuffnang advert

Friday, April 24, 2015

apa pun tak boleh

Assalamualaikum semua...

akhirnya dia tewas di situ...



tak larat nak taip,
mama junior pun ngantuk sangat dah ni...
ok bai!

18 comments:

Fazleyatul Aini said...

penat sangat tu

nuyui a.k.a miss YUI said...

ololo comelnya dia..

Rapunzel Cikilolo said...

alahai junior.

mengantok sangat ye.

sampai tak larat nak pandu kereta. hehe.

NM03 said...

holoh3x

CikLily Putih said...

alah ciannye.. sampai cam tu sekali kan

Lynda Che Lah said...

senangnya tido..ahaha

aTieYusof Family said...

Hehhee.comellnya dia tertido...
Salam Follow sini:)

Liyana said...

alahai comelnye hihi

Tihara said...

comelnya baby tido, letih ea :)

tiga lalat said...

Salam. Hee biarkan saja hingga ke pagi makk, mlm sure takde gangguann ;)

Fai Nardir said...

bagusnya boleh tertido sendiri dalam walker macam tu.. kalau si adam, jangn mimpilah dia nak tido macam tu. hihihi...

Qaseh Vee said...

senangnya blh tdur cam tu je . klu baby my kakak kena buai dokong tau ...

Ila Yahaya said...

comel je junior

norhidana miswan said...

apa lah aktiviti dia dh buat sampai terlentok gitu... sian dia

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam kak wahida,
alooooooooo
siannya
bubum sambil duduk

aLyNnZ said...

hahaaa...comei..pandai mama gunakan pic adik yer..

farwizah darwisha said...

Alahai..ngantuk sangat tu

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)