nuffnang advert

Monday, March 30, 2015

my baby boo

Assalamualaikum semua...

lama dah tak cerita pasal Junior kat blog ni...
dah 8 bulan pun anak bongsu aku tu...
eh, bongsu ke? ekekek...
budak masam ni makin lasak uolllsss...
makin manja dengan kami, paling dia manja dengan daddy dia la...
dah pandai sebut mama...best giler moment dia pandai sebut mama...hahaha...

ni pic bulan lepas..
masa umur dia 7 bulan...

ya Rabbi...kemain hepi dia dapat main bola berlampu ni...
alahai...beli kat pasar malam rm10 tu je pun...
tapi dia punya hepi tgk bola tu berlampu, sampai gelak terkekek2...

 jakun...

bola ni dia melantun2 tau...
bila bola ni melantun, gigih si junior ni pi tangkap...
haha..

 dia belek belek tak sudah...

 main bola sampai meleleh2 air liur...


sweet sangat tengok moment masa ni...
sebab dia suka betul dengan bola ni...

 gigih tangkap bola sampai tak nak share dengan abang2 dia...ekekek...


 berpeluh2, menjejes2 air liur...adoi la junior oiiii...

tapi si junior ni, beli kan la mainan best macam mana pun...
dia akan main satu hari je....
esok bagi mainan yang sama, dia dah tak heran dah...hahaha...
nak tahu apa yang dia suka main?
plastik roti la, vicks la, remote tv la, pam semput aku pun dia suka main...
ha, barang2 mcm ni dia tak jemu pulak main...sabo je la...

20 comments:

Mona Lea said...

Adli beli bola ni dah smapai rumah tak smapai sejam habis dibukaknya.

Nurzakiah Hanum said...

bestnya moment yang paling best kan

NM03 said...

lap ailior tu dik oi. hehehe

lama tak sembang kan dik, nnt kita jumpa maklong kite gosip2 lg eh

idzwa kamaruddin said...

comel giler gambar dia terkekek tuh!

Khai♥Rin : anies said...

agk nyer sblm ni tgk lampu kt siling je bla da dpn mata mmg excited la jd nyer ;-)

Kakzakie said...

Tengok senyum dia tu yg tak menahan. Geram kan:)

misz sheyla said...

oo pernah nmpk bola ni kat pasar,,ingtkan keras sebab die mlantun lantun..boleh beli pas ni

Fiza Rahman said...

Kejap jer dah 8 bulan yerp.

tiga lalat said...

Salam. Hee hepi tu mak, tengokla nnti mak bagi 7 8 lapan lagik adik-adik bongsu kat junior ni mesti dia lg hepi kanns ;D

ain.ya.nun. said...

Apa lah yang kau tak dapat makan Wahida sampai meleleh air liur dak junior tu?

Eh, tertanya ayat orang2 tua suka tanya aku lak. Haha.

ain.ya.nun. said...

Apa lah yang kau tak dapat makan Wahida sampai meleleh air liur dak junior tu?

Eh, tertanya ayat orang2 tua suka tanya aku lak. Haha.

ain.ya.nun. said...

Apa lah yang kau tak dapat makan Wahida sampai meleleh air liur dak junior tu?

Eh, tertanya ayat orang2 tua suka tanya aku lak. Haha.

wahida said...

ain.ya.nun: masa preggy semua aku dapat makan nok...apa je yg aku tak makan...hahaha...

yang ko ni sampai 3x komen dah kenapa? ekekek...

eima said...

gile comey budak mate besar dan bulat ni tau ..... aku suka bau baby masham

Lynn Hamzah said...

sekejap jer masa berlalu kan...dah 8 bulan pun...

Fatin Mraz said...

eh wahida.. bongsu ek??
kiki...

::NureeN:: said...

hihii...
oh junior..lama aunty x singgah cni..
botak balik yerr...
bulat mata...
sronok dpt main bola...
junior, mama kata junior bongsu?
junior nak adik lagi la mama.. hihii

~aSHa~ said...

boleh berbesan ni...
baby girl akak tua sedikit...lahir bulan mei 2014

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam kak wahida,
muka jakun junior memang ensen hokeyh he3
si fayyadh pun mohong ja lebeh ngan barang menan2 tu
last2 segala penapis teh la, cawan plastik la, kotak A4 kosong la yang jadik tumpuan he3

Zura Tahir said...

Dia nk jimatkan mama dia dr beli mainan mahal2..