nuffnang advert

Tuesday, March 31, 2015

MIHAS 2015

Assalamualaikum semua...

hari ni kebanyakan dari kami terlibat dengan Incoming Buying Mission (IBM) MIHAS.
korang pun tahu kan apa benda MIHAS tu...
Malaysia International Halal Showcase...
ala...event halal terbesar di Malaysia gituwww...

pagi2 breakfast dengan Oyen...
hari ni kami disediakan hidangan pagi dan tengahari...
Alhamdulillah, rezeki...
shawl pink kami tu pun free...hehe...

pagi ni kami disediakan dengan hidangan nasi lemak...
ada sambal sotong dan ayam..
dalam cup tu ada kopi hazelnut...my feveret!!

lepas makan, ambik satu cup lagi hazelnut,
lepas tu member pi makan, kirim lagi hazelnut...
ni dah cup ketiga...ekekek...
bagi semangat nak kerja hari ni..
mulut pun dah bau kopi semerbak...ekekek...

seronok sangat tengok satu ofis hari ni bertudung kaler pink...cantikkkk...


selamat menjalankan tugas semua!!
selamat menyambut tetamu dari seluruh pelosok dunia..
sila bertabah dengan macam2 ragam hari ini..kehkeh...


korang semua dijemput datang MIHAS kat KLCC pada 4 April ni...
dari jam 10 pagi hingga 7 malam...
lai lai...

16 comments:

Khai♥Rin : anies said...

nk dtg jg mggu ni tp siap laa mesti bersesak...

Nurzakiah Hanum said...

all the best :)
thn nie aku x dapat dah makan free hahhaa

Anonymous said...

berisi.. ada isi lg ke?

wahida said...

anonymous: tgh selera makan sgt ni...tu yg berisi...berisi dengan lemak...hahaha...

CikSiti said...

cantik!

Ann Ishak said...

mesti penuh sesak ni

Anonymous said...

dagu panjang!

CikLily Putih said...

cam best je MIHAS ek... tengoklah kalau ada free time ye tak

akubiomed said...

Makan sudah tentu sedap. :)

::NureeN:: said...

cantik la clr pink tu :)

erny firdaus said...

cantik inner... nampak berseri pakai pink..selamat bertugas.. ;-)

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam kak wahida,
waaaaaaaaa
boria penang ada kat MIHAs gitew he3

Diana Rashid said...

Ida pakai apa pun cantik sokmo..:)

eima said...

comey betui kak ida .... pakai sut cam tu wei

norhidana miswan said...

berseri2 ko kak ngn baju kelabu tudung pink tuh... color feveret aku tuh...

syoknyer lah klu dpt pi MIHAS tuh... dpt merasa mcm2 makanan kui3

Alin Marlini said...

ada nampak banner kat kl ni...cantik baju