nuffnang advert

Wednesday, March 25, 2015

bila hati sudah sayang

Assalamulaikum semua...

ok, nak cerita ni..
aku dgn laki aku bukan lah penggemar Nando's...
bukan tak makan, cuma tak berapa gemar...
kalau lalu depan Nando's ni memang pandang sebelah mata pun tak heran...haha...

tapi ada satu hari tu,
ada kakak ofis aku ni yang baik hati..(tq kak fizah sayang)
bagi dua voucher free makan kat nando's ni...
kalau dah nama free, rembat je la kan...kehkeh...
so, pergi berdua dengan hubby lepas balik keja...
eh, tetiba rasa sedap sangat pulak Nando's ni...
takkan sebab free dia sedap kot? kahkahkah...
eh tak tak...ni kali kedua aku makan free kat Nando's ni,
dulu tak sedap mcm ni pun...
pastu ada beberapa kali masuk bayar sendiri pun,
tak sedap mcm ni...hahaha...
entah kenapa, kali ni lain macam sedap dia si Nando's ni...ekekek...
laki aku pun cakap macam tu,
dia pun cakap 'eh, sedap pulak Nando's kali ni ye'
hahaha...

misteri betul ni...

oh ya, pilihan aku kalau masuk Nando's semestinya extra hot...
itu pun aku rasa extra hot dia tak berapa nak hot...huhu...
hoii, aku kuat pedas oiiii, setakat pedas mcm ni, alahai....
aku tambah lagi kat ayam aku tu sos extra hot,
letak banyak2...
tambah lagi dengan sos garlic tu...uiiiii...
terpejam2 mata makan...
layan sungguh...
aku dah jatuh cinta dengan kau pak Nando's oiiii!!!





ok, sekian cerita dari orang yang dah mula jatuh hati...
kiranya ni bukan cinta pandang pertama la...
kita anggap ni cinta 'dah lama berkawan baru berkenan'
gituwwww...

macam nak ajak anak2 makan Nando's la malam ni...
gaji pun dah masuk hari ni...hip hip horayyy!!
sangap betul bila gaji awal bulan Feb tu ari..huhu...

22 comments:

Nurzakiah Hanum said...

sedapnya
kami pengemar tegar nandos

mun said...

hmmm belum jadi penggemar nando's

ntah bila nak try masuk dalam nie.. nk kena tggu org belanja ni kot.,.hehe

Alin Marlini said...

aku sukaaaaaa tapiii mahalllll...hehehe

Yaya Azura said...

terbayang sos pedas tu yg tutup mata lalu depan nandos..haha
ada beli sos extra hot peri-peri tu kat giant..mak aiii..pedas sangat!

InaAchik said...

YEAAA bertambah geng peminat tegar nandos. kitorang laki bini mmg ngefan abis ah. 2 kali sebulan mmg wajib lah.

NM03 said...

sila beli sos dia yang xtra xtra hot

nusha fasha said...

Xpnh msuk lg.walau dekat je. Huhu

Aku Penghibur said...

nandos sedap kak.. perghhh tapi mahal lah , sekali sekala makan boleh la

Jom Vote blog acik bagi msmw

akubiomed said...

Sudah lama tidak ke Nandos. Ini yang nak pergi lagi. :)

JunAina said...

Wahida ko pandaikan post kat blog hint2 kat suami le tew...ahahaha... Akak tak de gaji lagi ni wpun sepatutnya hari ini.

NEKCIK said...

Mokcik tak penah masuk nandos ni laii

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam kak wahida,
nandos ni berhantu hokeyh
iols pun miiiiiiiiiiiiinaaatt sangat extra hot he3

Lynda Che Lah said...

Nandos sedaplah kak!!
selamat menjadi penggemar setia..
kitorg laki bini kdg wlu tgh semput hujung bulan..tetap selera Nandos..

Diana Rashid said...

Kuat makan pedas nih...betul la orang kata orang kuat makan pedas ,ramah mesra orang nya..hehehe

wahida said...

diana rashid: apa kena mengena mkn pedas dgn ramah mesra ni nok? hahaha...confuse aku...ekekek...

norhidana miswan said...

tulah kak selama ni ko heksen... aku mmg prefer nandos dr kenny rogers walaupun skrg ayam nandos dh makin kecik... aku tak tahan pds... prefer mild je selalu...

wahida said...

norhidana: kahkah..tak baik ko kata aku eksen nok...ekekek...

eima said...

TAK PENAH CUBA LAGI ....dan tak penah masuk nando's

Fiza Rahman said...

Pernah sekali jer makan nandos. Dah lupa macam mana rasanya...hehehe...

Aku pon happy sbb dah gaji. Hazab betul dapat gaji awal.

Bunda a.k.a KN said...

Bunda pun belum pernah masuk Nandos....

AnneRaini said...

akupun tak suka nando's sblm ni tp last time mkn haritu mcm sedap pulak. die dah improve rasa die kot.

Khai♥Rin : anies said...

kalu org yg dpt gaji tu blanje kite lg sedapppp nando's ni hahahaha