nuffnang advert

Tuesday, March 24, 2015

welcome on board Zayyan Haq!

Assalamualaikum semua...

nak habaq mai, ceq dapat anak buah baru lagi ni hangpa oiiii...
hidup manyakkkk syokkk...
dikelilingi anak buah yang ramai...

ni masa baby baru beberapa jam dilahirkan...
mak dia si Nurul whatsapp pic baby sipi2 je...
kau ingat anak kau retis ke Nurul oiii hantar pic sipi2...
gedik la heh....hahaha...

ala comel comel....
cucu ke 9 dalam family mertua aku...
nama dia Muhammad Zayyan Haq..
2.64 kg...
lahir pada 1 Mac 2015.

 ni masa kami melawat kat sepital...

pada yang follow blog aku,
rasanya ramai kenal dan tahu pasal Chinta...
ha, ni adik pada Chinta la...

baby ok, tak banyak meragam...
tido je kejenya....

 comelnya tengok baby tido...

baru lepas mengutuk si Nurul hantar pic baby dia sipi2 bajet retis kan..
sekali betul ko anak dia jadi retis....hahahaha...
tetiba si Nurul wasap pic baby dia tgh shooting drama kat KPJ Senawang...
mentang2 si Nurul pun tgh berpantang kat rumah mak mertua aku kat Senawang tu,
terus dengan dia tgh berpantang pun ikut pi sepital...hahaha...
tu pelakon Hisyam Hamid tgh dukung si Zayyan...

 amboiii, ada si seksi Zila Bakarin jugekkkk...

ni masa tgh shooting la ni...
watak Miera Liyana baru lepas bersalin kat sepital...
ni untuk drama bersiri Memori Cinta Suraya,
bakal tayang kat Astro, tapi tak tahu bila tayangannya..
kemain Miera Liyana tu, lepas bersalin pun mekap bagai...hahaha...
cik ta sangatttttt....muahahaha..

ni pulak pic mama dia wasap pagi tadi...
dah 24 hari la dah umur dia...

hensemnya anak buah maklong ni...
rindu nak peluk cium dak kecik ni...


welcome to our family, Zayyan!
be a good boy okay!

25 comments:

Fiza Rahman said...

Alololo...comelnya. Tengok baby rasa macam nak baby jer ☺

tiga lalat said...

Salam. Hee tahniahnya makcik retis. Usaha tangga baby kann. ;p

Ezy Loy said...

untungla.. kecik2 dh berlakon..
ekeke..

tahniah kak dapat ank sedare baru!

NM03 said...

minta sign kat dada ahkak boleh tak haq?

ermmm dolu aku penah terpikir nak letak nama HAQ QAUSAR tp along nak QAYS QAYSAR. aku simpan utk adik dia... kahkahkah..

mun said...

wahhh baby lagi dah jedi retis u...hehehe

comelnya baby senyum..geram tgk..

intan_blur said...

comelnye baby..!!

Nurzakiah Hanum said...

comelnya baby

idzwa kamaruddin said...

amboiiii kecik-keck terus jadi retis nih..hehehe..

Yaya Azura said...

wah comel baby..dan dan jadi retis.
nama comel, selimut pun comel!

eima said...

wah kecik2 dah jd retisss ....

mamawaiz said...

amboi..kecik2 dh jd retis.

Rai OurKizuna said...

jap.. aku confuse.. anak sapa sebenarnya ni..?

Mona Lea said...

rindu ngan bau baby baby

wahida said...

rai: anak buah aku la...anak si Nurul, adik ipar aku...ko dah kenapa confuse nok? hahaha...

Kakzakie said...

Alahai... baby lagi dah jadi glamer:)

NEKCIK said...

Alhamdulilah makchaq...belum penuh sekapal lagi tuh

ain.ya.nun. said...

Hamboiii Zayyan, kecik2 dah jumpa retiss ea ;p

Eye_nee said...

dah 11 thn tak ada baby kat rumah....rindu nak cium2 bau baby..mulut baby..Yg ada baby tua si Yana kat rumah...mulut pun dah bau petai...hehe..

Qaseh Vee said...

wah utglah . masih baby lagi dah dpt biasan artis ...

Kniedaz said...

wah...comel!

Daddy Ziyyad said...

wowwwww..
baby retissss tu

Qhaifa Nur said...

comelnya....rezeki baby kan dapat jadi retisss...

Alin Marlini said...

untung kecik2 dah jd retis

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam kak wahida,
sedap betui nama baby noooooooooooooo

ietams said...

tahniah dpt ank buah baru..
baby² dah jd pelakon ye..
comel sgt!

meh Jemput jenguk ietams yerr