nuffnang advert

Wednesday, January 28, 2015

~WW~ Jangan Lupa Namaku


walau aku tidak bersamamu
jangan engkau lupakan diri ku
walau aku tiada di sisi mu
jangan engkau lupakan namaku

kerana aku mengingatimu
kerana aku mencintaimu

andai aku bisa bertemu mu
dengan senyum ku tadahkan syukurku
andai aku bisa menyentuhmu
air mata pasti deras gugur

kerana aku merinduimu
kerana aku sentiasa mencintaimu sepenuh hati

walau kamu jauh di mata ku
jangan aku hilang dalam kalbu
saat kamu samar mengingati
jangan aku terus kau lupakan

kerana aku sentiasa mengingatimu
kerana aku sentiasa menyayangimu,
kekasih hati

andai aku bisa memelukmu
pasrah aku tabah diujimu
andai aku bisa dicintai
dengan rela menyerahkan hati

kerana aku merinduimu
kerana aku sentiasa mencintaimu


p/s: gambar tiada kaitan dengan lirik lagu...ekekek...
ni mood jiwang namanya...
amboi ko jah...kemain ko grip pinggang aku...hahaha...
ok bye, i bz sikit hari ni, korang take care ok!

24 comments:

NM03 said...

ya rabbiiiiiiiiii

tu lengan ke kayu balak

lenkali kasi minta kebenaran aku utk masukkan gambar maner

larik awan nano la gini, malu lengan mcm kayu balak

huwaaaa!!!

wahida said...

NM03: tak payah mintak kebenaran sangat la heh..comel apa...hahaha...

wahida said...

NM03: eh nak sambung komen, yang penting aku lagi tinggi dari ko...muahahaha...

larikkkkkk...

Daddy Ziyyad said...

kah kah kah..
kayu balak?
wakakaka

idzwa kamaruddin said...

hoiii baring kat t*t*k keee...

wahida said...

idzwa: kahkah...bukan semua org boleh landing kat situ tau...muahahaha...

Eye_nee said...

Daddy Ziyyad tak baik...tak baik gelakkan org mcm tu...tp akk nak gelak nugak...hahahaha....Kayu balak mahalll apa.....

nuyui a.k.a miss YUI said...

Hahaha ingat pndah ke apa td.

Rai OurKizuna said...

sengaja dia nak menampakkan pinggang ko yg ramping gitu kan.. hehehe

eima said...

fuhuuhh peluk tak hengat tu ... hehehe siap landing pala kat dada kak ida .. hehehe

so sweet la korg ni ...

norhidana miswan said...

sedapnyer org tu landing kt ko ek kak... hahahha

Chinta Safia said...

hahahaha...sgt sweet...

amirah said...

hahaha....macam kan baru gaduh lepas tulis surat tanak kawan..

Nur Inani said...

rindu rinduan pulak hari ni. hehehe :D

Sue-Rya Qistina said...

perggghhhh..bestnya kena pelok dgn mama gebussss...hehehe

AnneRaini said...

in sha Allah tak lupa..

Nieda ramly said...

ingat nak tukar tempat kerja 2 sahabat ni...rupanya lagu

Nieda ramly said...

ingat nak tukar tempat kerja 2 sahabat ni...rupanya lagu

sudipVSsenduk said...

ko dah kenapa?

Tihara said...

comey nye gambo korang ^_^

NEKCIK said...

Alohaii...anje anje gitu....chuuiit

Qaseh Vee said...

adeh ... pliklah juga gambar peluk kawan tapi ada perkatan mencintaimu . ingatkan kwn tu nak berpindah tpt kerja ... lirik lagu rupanya ...

Mummydearie said...

Suspense thriller... Ingatkan majlis perpisahanlah tadi. Rupanya saja-saja nak bermadah!

Papaglamz said...

Okay.. Sentap...!!! Hehehe..