nuffnang advert

Thursday, January 29, 2015

selamat hari lahir Aqeem!

Assalamualaikum semua...

pic adik masa dia berumur 10 bulan


29 Januari 2009,
2.22 pagi,
selamat melahirkan budak mata petai ni,
bukan aku yang gelar dia macam tu,
tapi makcik2 aku suka gelar adik 'si mata petai'..hahaha...
anak2 aku memang bermata bulat,
tapi paling bulat si adik ni lah..
tak kisah la mata petai ke apa dik oiii
janji mama sayang adik sangat2...
sayang semua anak2 mama..

biar mama hilang orang lain,
tapi mama tak mampu kehilangan kamu semua,
mama juga tak sanggup kehilangan daddy kamu,
kamu semua nyawa mama,
pinjaman dari Allah yang sangat berharga...

hari ni adik genap 6 tahun,
semakin lancar membaca,
semakin bijak mengira,
mama sangat bangga..

tapi bila mama suruh buat keja sikit,
jangan banyak mengeluh tau!
perangai tu kena ubah sikit...haha...

selamat hari lahir Wan Ahmad Mustaqeem,
lahirmu kerana ada kami berdua,
ciptaan cinta kami dengan izinNYA,
maka taati kami hormati kami selalu hendaknya.

kami semua sayang adik soooo much!!

25 comments:

idzwa kamaruddin said...

hahaha perangai sama mcm sufiya!

idzwa kamaruddin said...

ehh happy besday dik!

Mummydearie said...

Selamat Hari Jadi yang ke-6. Semoga jadi anak yang baik pada ibubapa dan taat pada perintah-Nya.

Nurzakiah Hanum said...

bulatnya mata dia

Mummy Ayu said...

bulatnya mata.. happy bday aqeem yang ke 6. sebaya dgn anak sy akmal. january's bb gak...

semoga aqeem membesar menjadi anak yg sentiasa menyenangkan hati ibubapanya ye sayang

eMMe said...

bulatnye mata Aqeem waktu kecik2...geram..tapi Aqeem menten comel, same cam kecik2... Hepi Bufday Aqeem, minta present kat mama yea! moga jadi anak yg soleh ya...n banggakan mama papa...Amiin!!!

NM03 said...

mengeluh tu ikut peel kau













larik awan nano lagi!

Nur Inani said...

selamat hari lahir adik. semoga menjadi anak yang soleh :D

Nieda ramly said...

MEMANG BULATTT

norhidana miswan said...

eppy bday abg Aqeem... moga jd anak yg soleh n berjaya

tak blh panggil adik lg kak, kan adik dh jd abang si junior hehehe

AnneRaini said...

hepi besday aqeem.. mmg booolat sungguh mata tu.

wahida said...

NM03: hoi!! mengeluh bukan perangai aku okeyyy...hahaha...

Anonymous said...

Happy birthday adik abang! Moga jadi anak yang soleh dan dengar kata Mama ye.

-dakpink-

nuyui a.k.a miss YUI said...

Slmt hari lahir syg...

Acik Erna said...

happy birthday adik ..memang bolat mata adik..encem tu dik

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam kak wahida,
epy b'day adik
aunty sedeh la pulop baca entry ni
sob3

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Bulatnya mata dia..hehehe.. btw Happy 6th Birthday Wan Ahmad Mustaqeem.. Semoga membesar menjadi anak yg membanggakan parents yer..=D

Nurulhuda Abdul Latip said...

Geramnya adik yang mata bulat tu..Happy Birthday Aqeem.

Eye_nee said...

Happy birthday Si "Mata Petai"...semoga adik terus2 dewasa menjadi anak yg soleh..yg mentaati kedua ibu bapa...

Diana Rashid said...

selamat hari jadi ..
bulat nya mata dia..
sama cam mama dia la..hehehhe

NEKCIK said...

hepi besday Aqeem..kus semangat besaq mata..cedik ni!!

Daddy Ziyyad said...

hepi besday Aqeemmmmmmmmmmm...

mata petai? hahaha..1st time aku dengar ni nok

eima said...

Hepi besday adek .. wahh keja je dah besar dah ....
mata mmg bulat betui hahha comey ..... idung sama je dr kecik sampai besar tau .....

Zura Tahir said...

Heppy bday aqem...😊

Papaglamz said...

Selamat hari lahir bam bam bam cak...!!!!