nuffnang advert

Tuesday, January 20, 2015

cukup 3

Assalamualaikum semua...
meh tengok habit si junior sekarang..
yang bukan bukan je tau budak sorang ni...




tak payah isap jari kaki sangat lah Junior oiiii, 
adehhh...



korang kalau komen kata Junior mintak adik lagi, siap korang!
hahaha...

32 comments:

Nurzakiah Hanum said...

comelnya
uik mintak adik nie

Acik Erna said...

comelnya junior..bulat matanya..
kalau minta pun apa salahnya wahida..suka kan ada anak kecik.
dapat pulak semua comel2..

NM03 said...

beriya dia genggam kaki dia. meh maklong nak giget jari kaki awak sama.

sw33tdarling said...

junior xnak adik. pak nak adik

Nur Inani said...

hahah, baru nak komen dia nak adik. muehehe :P

AnneRaini said...

die tak mintak adik..die mintak sister je...haha.

Daddy Ziyyad said...

shidi nak lagi tauuuuuu..
hahhaha

Fiza Rahman said...

Senaman kaki namanya nih ☺

nuyui a.k.a miss YUI said...

gram toii tgk dia..

nur anis said...

geramnya nengok dia isap kaki./

Rinna said...

Kejap je dah besor.. comel :)

lieyalatif said...

alooooooooooo comey2... aku tak leh noks tgk baby gini...geram pipi munggil tu...mmg siap le jadi mangse gomol aku serakus2nye hahaahahahah

Nurulhuda Abdul Latip said...

Aku pun dah cukup tiga, tapi aku suka baby camana tu???

Kakzakie said...

Kalau pun ye nak adik apa salahnya. Dptkan perempuan pulak mana tahu kan:)

Kakak dulu suka kalau baby kakak hisap jari sebab memang kakak nak baby lagi, tapi last dpt 3 aje pun..

eima said...

satu pekembangan Jr yg baru hebat .... klu la achik pun leh buat gitu kan best hahhahah tp dah tua keras dh bdn ni ....

segigihnya aku kaver nak taip Jr. minta adik tu

Puteri said...

pose yoga tuuuu :)

JOM JENGUK PELUANG BISNES DENGAN BLOGGING

akubiomed said...

Apa masalahnya. Tambahjer lah untuk baby girl pula. :)

aLyNnZ said...

yeaa gud job junior dah pandai mintak adik hehe..

amirah said...

yeayyy...bagus junior..(takde komen jr mintak adik kan??) eh..eh...eh..

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

alololo...why so cute junior :)

ain.ya.nun. said...

Yey, junior pandai. Mama pun dah paham dah hint junior tu. Haha

mamawaiz said...

haha...pndainya anak akak ni. sbnrnya sedap dan manis ibu jari kaki dia tu. kak cubalah rasa..baru tau sbb apa baby suka benor isap ibu jari kaki..hehe

AnneRaini said...

nok, aku tak tau nama kedai tu.. alamat pon aku tak tau.. yg aku tau, kalau dari mrr2 arah selatan tu exit ke wangsa melawati (lepas exit giant taman permata) nampak petronas, exit tu ko terus belok kiri pastu kedai die bawah pokok dkt trafik lite pertama.. kalo pagi2 tu nmpkla org beratur.

wahida said...

anneraini: ok nok, nak kena bgtau laki aku ni..nampak sedap sgt nasi lemak tu...tq for this info nok...muah ciked!

shida said...

org tua2 kata.. dia minta adik lagi tu... hihihih

Diana Rashid said...

hahah..comel sangat nih..jari kaki lebih sedap dari jari tangan tau..

eMMe said...

wah junior.... dah nak adik ...awal lagi junior, biar mama rileks jap..kasi mama rehat lame skit ekkk...fuhh! semangat...heeehee...

Fazleyatul Aini said...

ala tak kira nak cakap jugak "junior nak adik ehhh"
hihihihi

LYAfrina said...

tomey sgt...
klo ikut org tua2..bila hisap jari kaki camni kata nak adik lg la tu..entah iye..entah tidak..

Azian Elias said...

sellaunya cam tu lah kan org kata.. he..hee

Alin Marlini said...

orang tua2 yg kata tu wahida...kalau jr isap jari tanda nak beradik tu...kekekeke...ko bg gegurl satu...jangan mare ek...just kidding

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam kak wahida,
ooooooooooooooooooo
kalo anak isap kaki maknanya nak adik yer???
hokeyh3
lek umah nanti iols soh hubby isap jari kaki anak
he3