nuffnang advert

Wednesday, January 21, 2015

spender wawa

Assalamualaikum semua..


korang biasa baca kan lawak ni kat whatsapp..
ni kira lawak ulang tayang la..hihi...
tapi yang tak bestnya,
kat lawak ni guna nama aku..damn!
ko pakai la nama leha ke, limah ke, jemah ke
nak jugak letak wawa kan...grrrrr....
(info: di kalangan kawan2 baik, dorang panggil aku Wawa)

sudahnya dalam group Pelangi aku kena bahan...hahaha..
korang bab macam ni laju je mem'bahan'kan aku kan...
sabo je la...

eiii, memang tak lah aku nak panjat pokok kelapa bagai,
nak tayang yang bukan2 pulak tu...hahaha..
dan satu lagi, aku takde kekasih gelap nama Abu okey...ekekek...

apa pun, aku sayang kawan2 aku...
muah ciked!

27 comments:

NM03 said...

hari ni wawa pakai cepender tak? nk nengok buleh?

AnneRaini said...

hahaha

Kakzakie said...

Hihi...bertuah punya kawan:)
Sajalah nak pekenakan kawan ni..

nuyui a.k.a miss YUI said...

haha ingt citer real akk..opsss..lalalla

ain.ya.nun. said...

Wawa dah kenapa tak pakai spender?
Kahkahkah.

sw33tdarling said...

hahahaha....

ada lagi kannn citer pasal wawa buat hal?? bila nak tepek kat sini?

eima said...

hahaha wawa ni mmg cerdik la ...kekekke

wahida said...

sw33tdarling: haha...ko jgn nak keji sgt kat sini amy oiiii...kahkah....

idzwa kamaruddin said...

hahahaha..hahaha...hahaha...adoiiyaiii mcm ni pun bolehhh...kelakar nak mati!

Nurulhuda Abdul Latip said...

Adui kelakar la..First time aku baca lawak ni ok..

Nora Karim said...

Kalau bab membahan pun mmg best... hahahahah

HeNRieTTa JoSe said...

ooo dlm citer tu nama wawa erk...hehehe...xpsan lak rietta...

Fiza Rahman said...

Hehehe...bertabahlah bila kena bahan.

eMMe said...

Kak ida ke wawa tu ? hahahahaa...
kelakar kakk, kisah wawa..heeee~

wahida said...

emme: best friend semua panggil aku wawa...

akubiomed said...

Fuh lawak 18sx. :)

JunAina said...

Ahahahaa...kekasih gelap tu menyamar je guna nama Abu!

Daddy Ziyyad said...

ko pakai spender pelangi la cun ..kah kah kah

amirah said...

hahaha...

Diana Rashid said...

heheheh...memang lawak la..

Umi Nazrah Pengedar Shaklee Sik said...

tu membuktikan wawa nama glamer. hehehe

Nieda ramly said...

nama glemer tu..

Nieda ramly said...

nama glemer tu..

Qaseh Vee said...

ayat tak pakai spender tu lagi seram ... nasib baik lawak je .

Amanda Suria said...

Wakakakakakaka....sabar jer la...ooo org panggil ko wawa eh nok....hehehehe

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

siakap dan ketam tu begitu menggoda ..aumm :P

Dee said...

Wawa..kau pakai ke spender? Kihkih...