nuffnang advert

Wednesday, November 12, 2014

~WW~ oh my Wednesday!


Hampeh ko jah!!
Tanjat gegirl bila sama shawl!!
Sumpah aku tak tahu ko ada shawl sebijik mcm aku.
Kalau tahu, tak hingin aku nak beli shawl ni wehh...hahaha...

30 comments:

NM03 said...

adoila.... lepas ni make sure beli sama2. hahahaha

Shark Kay said...

heheheh..
kalau duk satu opis xper..
orang x perasan tue.
org akan pk tudung ofis sponsor :p
kalau weekend kuar cmni.
org akan pk buy 1 free 1 :p

wahida said...

shark kay: statement buy 1 free 1 tak tahan...kahkahkah...

eMMe said...

hahahaa... tekekek kekek lagi komen blog kak Ida, hahahaa... kowang mmg jodoh...

Azza Ana said...

La... ingatkan korg g beli sama2..

mummy_ayu said...

sama2 gak post entry pagi nie.. :-)

wahida said...

mummy_ayu: mmg sama..dlm instagram kami pun, kami up benda yg sama...hahaha...

idzwa kamaruddin said...

cantik!!haahha..

eima said...

ok lg kot shawl je sama .. cam aku ni dah 2 hdelai bj aku sama ngand ak opis ... nk pakai pun segan sedangkan br siap tu ...mencik betui la

wahida said...

eima: kahkah..baju sama lagi tak tahan...bertabah la nok...jgn pakai bawak gi opis, gi bwk jalan2...ekekek...

Nurzakiah Hanum said...

cantik :)

~aSHa~ said...

dua2 comey

~aSHa~ said...

dua2 comey

~aSHa~ said...

dua2 comey

Lynn Hamzah said...

hihihi...x per la...korang kan kawan baik...

norhidana miswan said...

ni baru lah bff sehati sejiwa

GREENJADE said...

halemak! berjodoh betul la korang arini..kih3

tp cute lah..memori seumo idup ni.hiks!


amirah said...

takpela....chomelsss

nuyui a.k.a miss YUI said...

prasan td kat ig..ehehe

takpelah comel apa sama2.. hihi

AnneRaini said...

ok what tudung sama..barulah team nasyid..hehe

Daddy Ziyyad said...

kembar siam lain bapak lain mak

Kakzakie said...

Dah terserempak baru tahu terbeli sama haha...

aizamia3 said...

Tadi dah baca kat blog cik Jah NM03 tu.. hehehe..
bila bukak kat sini.. eh!Macam kenallah gambar ni.. rupanya orang yang sama.. hehehe..

Diana Rashid said...

hehehe..macam ni baru la BFF//ekekkeke

dakcik said...

eh ok ape..sehati sejiwa namanya..hihi..cntik dua2!

Azian Elias said...

he..hee.. sama lah pulok yeee.. tak pe.. yang penting dua2 comel..

Rinna said...

Elok la tuh nama pun BFF kan.. :)

Fieza79 said...

Hihii...dah tgk entry ni tadi..kelakar korangg

Najib Ariyan said...

Ni mesti beli kain ela kan, betul tak? Hahahaha opismate lain tak pakai sekali ke?

wahida said...

Najib ariyan: eiiii keji tau statement...hahaha