nuffnang advert

Thursday, November 13, 2014

sentap kena kepung

Assalamualaikum semua...

budak kecik ni sekarang sangat aktif...
mentang2 dah expert meniarap, asyik lah nak menggulingkan badan dia tu..
sekarang ni aku bagi dia main depan tv, bentang toto dan bergolek lah semahu hati dia...
tapi dia punya golek tu selalunya sampai terkeluar dari carpet..
pas tu malam tadi aku tengok abang2 si Junior ni dah buat kepungan,
ambik segala mak nenek bantal tak bagi junior terkeluar landasan lagi...
menjerit2 la budak kecik ni tak dapat explore jauh...ekekek...

tak yah nak buat muka kesian sangat lah...hahaha


sekarang ni dah angkat bontot tinggi, tunggu masa je nak merangkak tu..
huiii, how time flies...rasa cepat je masa berlalu,
aku rasa aku baru je habis pantang bersalin...

so, get ready, rumah nak kena sentiasa bersih dari sebarang mak nenek habuk...
anak dah mula nak merangkak..
lepas ni confirm apa dia jumpa depan mata akan masuk mulut...huhu...

junior oh junior!
mama kat ofis ni asyik rindukan awak!

22 comments:

Nurzakiah Hanum said...

tomeinya dia

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihi omeiii diaa.

ArELeEz said...

muka kesian tu wat leez melting. holloh3.. haii..!

CikSiti said...

salam..
oloh kesiannya dia kena penjara hihi..memang kalau maternity leave tu rasa macam sekejaaaap jer sangat kan.anak pun tak sempat besar lagi..

AnneRaini said...

mmg mengutip jerlah kejenya lepas ni...sama mcm anak aku. pntg jumpe benda sume masuk mulut... Habuk pun disauknye..geram betul.

akubiomed said...

Sementara tuh. Lepas ini tidak berkesan lagi. :)

norhidana miswan said...

nmpak lain lak dh muka dia kak... bolat betui... heheheh laju betul dia ek dh pandai angkat montot dh

faraherda.razalan said...

Comel. Kecik je dia. Hehehehe! Boleh thn boleh lps dr kepungan eh? Dasat!

amirah said...

lain dah muka junior...sekarang ni dah berupa macam muka dak abang dah...

NM03 said...

haloh2.... meh dtg lepak umh maklong

wida said...

kesian dia kena kepung..
bijak sgt abang2 junior..x kasi adik dia merayap jauh2

ArY + ShA = AmZaR FaYyAdH said...

Assalam kak wahida
alololololoooo...siannya junior sob3

eMMe said...

sunuk kan de baby kat rumah, kerinduan la mama dibuatnya.. Sis, tak lame lagi saya plak, doakan saya selamat mengandung dan bersalin bila tiba masanya...

Fiza Rahman said...

Baik punya mama ko kepung yer junior...hehehe...Comel.

salmizah said...

ciannyer dia..

wahida said...

emme: insyaAllah...semoga semuanya dipermudahkan...amin...

fiza rahman: bukan aku la yg kepung, abg2 si junior yg kepung...ekekek...

Rai OurKizuna said...

pandai no si junior buat muka.. rasa cam nak cubit pipi.. haha

Diana Rashid said...

Tu dia..dia dah jadi ikan kaloi dah..dok dlam telaga ..hahaha

eima said...

wahhh ... comey nye buat muka gitu ..lawa2 bantai kak ida ...

attyfir said...

comey nya .geram unty tgk
jap je dh besar

Mama Niza said...

alahai.. ciannya dia kena kepung ye..
Mama Niza

Ania said...

Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi.
Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)