nuffnang advert

Thursday, November 6, 2014

kembali menabung

Assalamualaikum semua...

ya ampunnnnn,
bukan main lama aku tunggu income nuffnang aku nak jadi rm400
baru sekarang aku mendapat...hahaha...


nampaknya aku akan dapat payment lagi dua bulan lah
sebab kalau nak yang 30 hari tu
kena cash out hujung bulan
eh, aku tak kuasa la dah nak tunggu sampai hujung bulan
cash out je sekarang
dasar tak sabar...hahaha...

ini kali ketiga aku cash out income nuffnang.
sebelum ni cuma rm200++
pastu naik rm300++
sekarang ni dah mula cecah rm400, ok lah kot...
syukur Alhamdulillah...
memang lah tak banyak mana rm400 ni
tapi boleh la untuk top up mana yang patut untuk Koh Samui nanti, eh?


syukur banyak2,
hanya berblogging suka2 boleh menjana income macam ni
dalam pada sekarang ni aku tenggelam timbul dalam arena blog
tengok amount ni buat aku semangat balik
by the way,
aku masih mencari mood untuk terus aktif dalam dunia blog

so, sekarang akaun aku dah kosong balik
marilah kita menabung kembali

tq korang sudi baca blog aku yang entahapaapaentah ni
tanpa korang, blog ni takde readers
tanpa readers, nuffnang tak nak bagi iklan kat blog ni
bila takde iklan, aku tak dapat income
ekekek...

tq korang!
tq nuffnang!
(sambil kesat air mata kat atas pentas)

#kaudapatempatratusmacamkaudapatempatribu

31 comments:

mama tisya said...

masyukkkk tahniah....sy kalo dh cecah 100 je cashout...mls nk tgu lama2 hehe

Nurzakiah Hanum said...

alhamdullilah rezeki berblog

Lynda Che Lah said...

amboi syoknya..
lama lagi nak cecah rm400 sy ni..
ntah sabar ke tak mcm akak

Anonymous said...

Alhamdulillah, aku pun baru dapat cek Nuffy ni semalam.

=)

-Dakpink.blogspot.com-

Emy Tak Kecik said...

muahahahhaha

aku baru 100++....x reti la nak bagi ramai org jengah....blog aku pon ceta ntah hape2 :)

Myra Jay said...

Tahniah kak...

Berapa lama menabung tu?

MJ baru 150 camtu..

Hujung thn ni cashout agak2 leh dapat tak RM400 cam akak tu..

Muahahaha verangan boleh...

faraherda.razalan said...

Peh! 4 rat, byk tu!

wahida said...

myra jay: hampir setahun gitu lah...huhu..

NM03 said...

woi!!!


makan hati tao!

wahida said...

NM03: kau dah kenapa makan hati?

AnneRaini said...

byklah tu 400..aku ni tunggu 2 thun baru nak cukup 150..sedihkan nok..haha

eMMe said...

tahniah kak ida..rezeki anak2.. blog akak wanted skrg ni..best la kak..tumpang gumbira...

amirah said...

rejekiii

norhidana miswan said...

bestnyer

ewanthology said...

berbaloi baloi. :-)

akubiomed said...

Sekarang ini Nuffnang bermurah hati dengan memberi lebih banyak campaign. :)

Fazleyatul Aini said...

bleh mintak belanja kat seoul garden ni hehe

Jueliza Jamani said...

tahniah kak...

Kniedaz said...

banyak la tu..teruskan menulis sis! ^_^

lovelywa said...

perghhh masyukkk!!

wida said...

wah..rezeki tu sis.tahniah.teruskan menulis

JunAina said...

Amboihhh jalan2 lagi ko noks...bawak baby... Akak nuffnang ada iklan tapi earning ciput...hukhukkk...

ArY + ShA = AmZaR FaYyAdH said...

Assalam kak wahida,
kalau iols la nak empat haktuih ni mau bertahun2 tabung nuff he3

idzwa kamaruddin said...

uhukss...ai dapat 100 jek T__T

Diana Rashid said...

belanja jom!!heheheh..

Fiza Rahman said...

Aku dah cash out. Dah dpt pon cek smalam. Ni tunggu duit tu beranak balik. Betahun lah tu nampaknya ☺

Abang Bear said...

alhamdullilah... semakin popular semakin banyak lah dapat...

Sajirah Azlan said...

salam singgah..
alhamdulillah rezeki..banyak 400 tu..
:)

eima said...

wow banyak ... aku dok menabung lagi .. hihi tahniah wei .. nk pi koh samui ..syoknye

misz sheyla said...

Masyukkkk...boleh g beli nasi lemak ag..hihi

nini said...

wow bestnya.,,,..