nuffnang advert

Monday, November 17, 2014

Edisi Junior: 12 gaya rambut untuk baby

Assalamualaikum semua...

rasanya ramai yang dah tahu
rambut anak aku si junior tu memang lebat dan hitam
anak2 aku lahir semuanya berambut lebat
macam tu jugak lah dengan junior ni
mak aku pun dah bising suruh botakkan aje rambut junior
iyo lah mak, kami ikutkan aje
so, sebelum kami botakkan rambut si junior
kita buli sikit si junior ni...
kita bagi dia bergaya dengan rambut lebat dia tu
buat kenangan kata ko...
ada 12 gaya semuanya...heheh..

 The Twirl

 The Middle Part

 The Super Saiyan

 The Vogue

 The Johnny Bravo

 The Mad Scientist

 The Creepy Old Man

 The Emo

 The Greasy Banker

 The Side Part

 The Crazy Guy

The Surf's Up


banyak gambar goyang
kamera aku dah buat hal masa ni
sampai sekarang pun kamera aku tak hantar repair lagi
hadoiii, sayang weh walaupun cuma dslr aku cabuk je pun

semua pic ni kami ambil sebelum nak botakkan junior
masa ni Junior berumur dua bulan setengah
sekarang Junior dah empat bulan setengah
ya ampun, dua bulan punya cerita baru nak update sekarang
ekekek...
eh, sekarang dah tak boleh gelak ekekek lagi
ada anonymous menyampah koooo
aku kena ketawa okokok pulak kot
baru cik anon rasa seronok
muahahaha
apa2 je lah cik anon
meluat betul awak dengan saya kan
eh, ni nak citer pasal komen si anon ke pasal rambut Junior ni?
ekekekek

ha, mana satu agaknya gaya rambut yang korang suka?
esok, aku update pulak Junior jumpa barber..

29 comments:

Nurzakiah Hanum said...

MACAM2 STYLE

ain.ya.nun. said...

Gambo rambut style terkini (setelah dibotakkan) tak masukkan sekali?

wahida said...

ain.ya.nun: gambo tu aku masukkan esok nok, lepas dia kena botak..hehe..

rasp said...

semua nya comei....
rambut dia curl skit2 ek sis...
bila lah dpt jumpa jr ni...

wahida said...

rasp: ha ah kak zue, rambut dia ada curl sikit, tak mcm abang2 dia, abg2 dia hundred percent lurus habis...

Ann Ishak said...

si junior tu cam redo je dibuli maknya :)

wahida said...

ann ishak: redha la sangat...dah hujung2 dia menangis jugak...hahaha..

faraherda.razalan said...

Peh! Kecik2 lg, junior dah kenal barber! Heheheheh!

norhidana miswan said...

pttnyer ke2 last tuh kene ngn ko kak... the crazy glamer mum hehehhe

lovelywa said...

sian laa ke anak didajal dek mak..hahah..aptb! ;p

wahida said...

norhidana: kahkah...sabo je la dgn statement ko...

lovelywa: eh bukan dajal kat anak la..buli sikit2 je...ala jadi model rambut je pun..

idzwa kamaruddin said...

hamikkoooo mak ko kerja kan..kakakakaa..

emy pokden said...

abis ko stylo kan anak ko yer..

eMMe said...

muke jr yg sentiasa ceria... tapi last2 mcm nak nangis aunty eMMe tgk,heeheee~ semua lucu2... rambut jr senang bentuk, camner rambut baru jr skrg? same cam rambut dlm perot ke?

wahida said...

emme: rambut dia tetap la lebat dan hitam emme...walaupun botak tetap lah nampak lebat dia tu..

Rai OurKizuna said...

creepy old man tak creepy langsung.. nak gigit lagi ada.. comel gilaaa.. hahaha..

wahida said...

rai: oo tak creepy eh, nnt aku suruh junior buat muka creepy lagi...kehkeh...

eima said...

mcm2 gaya ..dan pandai mak die nama kan style2 tu hahhaha

ieda immi said...

ahhaha wahida ...
ko kannn
besar dah si kecik niee huhuh

Tihara said...

cutenya, macam2 gaya rambut dia ^_^

ArY + ShA = AmZaR FaYyAdH said...

Assalam kak wahida,
cian junior kena dera he3

Daddy Ziyyad said...

aik, style gelak pun ANON nak perati? hahahaha ( adakah gelak hahahaha ni pun salah?)

wahida said...

daddy ziyyad: ha tu lah kan nok, aku pun pelik manusia macam ni, aku gelak ekekek pun jadi satu masalah besar kat dia...ekekek...ekekek...ekekek...

Kniedaz said...

hehehe..naughty mama dia ni

Diana Rashid said...

suka semua gaya ..sebab sessuai je dengan muka dia..dah la rambut lebat..ndah botak ni mesti rambut cepat panjang nanti..

wardah @ fie shah said...

sampai nangis2 si jr kau kerjakan ye noks. haha..aunty suka semuaaa..lebiuuu

Najib Ariyan said...

kalau nak botakkan silalah ikut style rambut abg nih... senang jaga

misz sheyla said...

suke yg emo...comel

akubiomed said...

Ini sudah menjadi mangsa buli. :)