nuffnang advert

Monday, October 27, 2014

hitam kelabu

Assalamualaikum semua...
Fuh, lama giler aku tak update blog weiii..
Ni pun sebab ada yang tanya kenapa ko tak update blog?
Oh, aku ada blog eh? ekekek..
Korang mesti rindu aku kan.
Baik ngaku. Kehkeh.

Gambar instagram aku pagi ni.
Sehati sejiwa memilih hitam kelabu untuk hari ini.
Eheh.

Guys, aku sekarang aktif di instagram.
Agak2 kalau aku macam lama tak menulis kat blog,
Korang boleh cari aku kat WAHIDA_MYALL
Itu pun kalau korang rasa rindu kat aku lah...ekekek...

Oh ya, lagi satu,
Instagram aku adalah 'private'.
Sebelum ni aku 'open' je instagram aku tu
Tapi bila aku open, ntah sapa2 lah yang follow aku ntah.
Sudahnya, mana yang tak berkenaan dalam hidup aku, aku block je.
Easy.
Tapi untuk kawan2 blogger yang add aku, aku akan approve la.
Aku kan sayang korang.
Nak2 yang biasa drop komen kat blog aku ni.
Weiii, aku sayang korang tau...

Ok, kita jumpa di instagram.
Assalamualaikum.

#taksukabolehjalan

29 comments:

Tina Othman said...

Cantiknya

Lynn Hamzah said...

romantik...nanti kita follow ig yer...

Nurulhuda Abdul Latip said...

Yeah sehati sejiwa..Ok kita jumpa di instagram je ok..

Mimy Hamid said...

weewittt gojes ko beb..makin slim....anak dara lol

wahida said...

mimy hamid: auwww, blushing...ekekek...
aku belum dpt lg weight yg aku nak weiii...i need another 6 kg to loose...
but anyway, tq dear!!

Eye_nee said...

makin mengancam ko lepas2 beranak ni yer...

amirah said...

fuhhh ingat perantin baru maner ler tadi..hehehe...adui instagram selalu hang la babe tu yg maleh bukak tu..alaaa...nnt ko rajin ko update la blog

wahida said...

amirah: ko dah kenapa insta ko asyik hang? hahaha...iyo lah, aku rajin kang, aku hapdet la ye blog ni...

Fiza Rahman said...

Sehati sejiwa gittew.

NM03 said...

rindu shidi





eh!

Cik Jue said...

jue rindu akak...hahahha
nanti kit afollow inst akak ye...

wahida said...

NM03: ko jangan mcm2 jah...hahahahaha...

idzwa kamaruddin said...

padan la en.wan senyum je pagi nie...hehehe..

faraherda.razalan said...

Aduh mak! Suka tgk pic ni. Nostalgic gituhhh! Hehehehe!

Ena said...

Cantiknya..
Makin selim melim dan
menawan kalbu
Auw!!

GREENJADE said...

patut le jarang2 on9 kt blog hehe. aku pugn same noks..sejak bz jd mak, bisneswoman, student, bini, anak kpd mak pak nye semakin terhad nk enjoy2-an..uhuhu

btw, shuweet couple loL...lomentik

Diana Rashid said...

hahah..hashtag kejam tu..

akubiomed said...

Memang sehati dan sejiwa. :)

azieazah said...

Baru la betul sehati sejiwa, ye dak? Ehhh kenapa pegang perut? hehehehe

wahida said...

azieazah: nak cover perut laki yang comel tu...ekekek...

wida said...

kak...nape putih gebus sgt kak ni. makin santek lah lepas bersalin ni

ArY + ShA = AmZaR FaYyAdH said...

Assalam kak wahida,
sob3 kami takdak intsa laaaaaa
sob3

Kesuma Angsana said...

wah sejoli ni... sehati sejiwa gitu hehehe

Ema Johari said...

ramai yang tengah rindunya...thanks bertegur kat ig...kita pun dah follow tau.

Alin Marlini said...

Jangan lupa approve aku tau wahida...hehehehe....mrslittlevoice

~MaMa RX SToRYMoRY~ said...

Pre Order Bagelen atau Brownies Kartika Sari dan Amanda fresh from Bandung
Whatsapp ina 0192633431

eima said...

siap # tu .. hihih
nanti aku cari ko ...

blog pun kena update gak kak oi ...

wahida said...

Eima: kang ada mood, aku blogging balik..huhu..

Mama Vogue said...

wahida..
dah follow kat IG. heheh

approve please..