nuffnang advert

Monday, August 18, 2014

we proud of u, adik!!

Assalamualaikum semua...

semalam bersamaan 17/8/2014 hari Ahad berlangsung sekali lagi acara Alam Ria PASTI...
tapi kali ni untuk peringkat negeri pulak..
macam aku cerita sebelum ni, kumpulan adik dalam acara Kalam Jama'ie terpilih untuk bertanding peringkat negeri...

 diadakan di Sekolah Rendah Agama Bagan Nakhoda Omar, Sabak Bernam.

 amboi amboi comel je budak2 ni bila berjubah berserban macam ni...

 aku tak pergi tengok si adik perform...huhu..hubby je yang pegi semalam bagi support kat adik...
hubby cakap budak2 ni kali ni agak neves sikit, pastu ada beberapa rangkap yang dorang lupa...ye lah, mana tak lupa, panjang giler kot kalam jamaie dorang ni...
aku nak upload video tak lepas2 la...lappy aku ni problem...nyammmmpahhh...

 hubby cakap siap ada sorang budak kat belakang tu jerit "eh, salah la"..
hahaha...terang2 kat situ dah potong markah...ekekek...
lagi satu nampak tak budak pompuan yang kanan sekali tu?
budak tu sebenarnya tgh menangis tau, dia tunggu parents dia tak kunjung tiba...huhu...
teringat pulak masa aku tadika dulu, aku buat persembahan, aku carik mak aku takde...melilau mata aku carik mak...tak nampak pun...pastu turun stage aku bantai menangis...
sentap sampai sekarang...hahaha...
so, moral of the story, kalau anak2 terlibat dengan apa2 acara, silalah datang bagi support, kesian kat anak2 tau...

 adik dengan kawan baik dia, Zahin...Zahin ni anak pengetua sekolah PASTI tu...
dorang ni mmg kamcing habes, since 4 tahun lagi...
pegi mana je mesti nak berdua...

 holloh holloh...sweetnya anak mama ni...
sejuk perut mama tengok adik...
walaupun Kalam Jamai'e adik kali ni kalah, mama tetap bangga dengan adik...
tahniah sayang sebab buat kami bangga dengan adik..
tahun depan boleh cuba lagi..

adik yang cool dan berani...
mendengarkan adik mengalunkan azan dalam pertandingan baru2 ni pun dah cukup buat mama bangga tau!!
i love u my sweetheart!!
 

14 comments:

Khai♥Rin : anies said...

sapa yg pakaikan serban tu? comeiiiiiii

wahida said...

Khairin: ustazah adik yg pakaikan

Rai Ourkizuna said...

hensemnya dia berserban bagai..

SM@A said...

Salam

Wah ! Adik bakal pejuang Al Qassam, InsyaAllah ...

AnneRaini said...

tahniah adik sbb berani bertanding.. kemain ensem dah mcm ustaz.

AnneRaini said...

tahniah adik sbb berani bertanding.. kemain ensem dah mcm ustaz.

Fazleyatul Aini said...

comel !

Tihara said...

insha Allah tahun depan mesti adik boleh menang :)

eMMe said...

Alhamdulillah Adik, moga jadi anak soleh... tumpang bangga juga saya kak...

Diana Rashid said...

Ya Allah..comel2 la depa ni..

Daddy Ziyyad said...

siap bermafla Hamas...cunnnnn ;)

eima said...

alhamdulillah ..aku tmpang bangga kak ida

fazilzura said...

wahhhhhhhhhhhhhh encem nyeeee bakal Ustaz ni

azza said...

Ko x blk kmpg la ye...