nuffnang advert

Wednesday, August 20, 2014

W

Assalamualaikum semua...

amboi korangggg
semalam aku cakap nak keluar malam
bukan main lagi korang komen marah kat aku eh
sentap tau...terus tak jadi ajak hubby keluar...kahkah
tapi takpe, disebabkan aku ni kawan yang dengar cakap
tak jadi lah lepak mapley malam tadi
mapley, sila tunggu kedatangan aku di hujung minggu nanti...ekekek

 disebabkan malam tadi tak jadi keluar
aku suruh family aku ni bergambar je la
masing2 dah nak tido dah pun, aku paksa bergambar dulu...hahaha

4 hero
4 Wan Ahmad
Wan Ahmad yang kiri kanan tu bukan main manja lagi dengan daddy dorang ni tau
Wan Ahmad yang kecik tu pun dah nampak manja dia
kalau nampak daddy dia bukan main tersengih2 macam kerang busuk
kalau dengan mama dia, bukan main mahal lagi senyuman tu
sabo je la

takpe la, mama tak kisah kalau anak2 mama manja dengan daddy
dah mama dorang ni garang, nak buat macam mana kan
anak aku si adik tu pernah cakap aku ni macam kak Rose...hahaha
korang tahu tak kak rose mana?
ala, kak rose upin ipin tu la
kan kak rose tu garang...
kihkih

apapun, aku sayang ke empat empat Wan Ahmad aku ni
lebih lebih lagi Wan Ahmad baju oren tu, ekekek


Inilah keluarga W kami
love my family till jannah...

16 comments:

Yusmawati Paiman said...

hihi, anak2 akak pun kata akak macam kak Rose...:)

Nurzakiah Hanum said...

best2

SangRatoo said...

hahaha..Da..anak aku pon kata aku garang mcm Kak Ros..hehehe..okla tu..garang² pun..anak mesti carik mak nye jugak kan.. :P

AnneRaini said...

mau tak sayang???? hehehe

geram dgn yg kecik tu...nk syium syium die sbb bau baby best..hehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

comel2 belaka..hihih

Daddy Ziyyad said...

Oohhhh...patutlah..
Mula2 aku baca " awat satu W aja...bukankah WW"...hahaha

ain.ya.nun. said...

Tajuk tu ingatkan kot tersend belum sempat taip.

Rupanya memang saja letak W.

ezzu said...

comel yg kecik tu..hehehe.. sweet n nice..:)

RYS AREESA NASIR jr said...

hu hu kita cam serupa je sis... 3 boys n papa.. kita jadi queen of d hse.. hu hu

::NureeN:: said...

hahahaa... kak rose yerr
mcm sama plak gelaran kita :P
wan ahmad yg junior muka ada iras2 wan ahmad sulung :)

aLyNnZ said...

syiok jugakkn dikelilingi hero2..rasa selamat n kalai kemana2 rasa diri ni puteri sgt kan..

Eye_nee said...

sentap sentap pun ko dengar kata yer...bagus lah itu macam.....hehehe..ko punya 3 W akak juga ada 3 W...3 Wanita..huaaaaa..akk tak der anak lelaki.....

amirah said...

kak rose tu memang tergarang di alam maya la bagi bebudak kan...haha...budak2 ni pon sama...kalo garang mcm kak rose..

ieda immi said...

aduhh dah lama x mai
anak2 waa besar2 dah .. seronok tgk ;)

shida said...

ehh.. tahniah... ada baby baru... nampak sgt dah tertinggal keretapi// huhuhu. x dan nak khatam n3.

eima said...

semoga bahagia sampai syurga kak ida