nuffnang advert

Friday, July 4, 2014

Edisi Geng Antu Jepun: Pancake House

Assalamualaikum semua...
Lepas kami makan kat Plan B, kami jalan2 sekejap kat Paradigm Mall tu, cuci mata...
mek jah  dgn Nonok je yang shopping, aku duduk je la, x larat nak jalan sangat..
tapi lepas tu kami decided hi tea kat Pancake House..

 dasar tak reti kenyang, punyalah makan kekenyangan kat Plan B tu, hi tea pulak kat PanCake House ni...ekekek...

 huhui...tengok menu je dah terliur...hahaha..
bertingkek tingkek gitu...

 aku biasalah, kalau dah tengok menu, mulalah rambang mata, sampai confuse nak pilih apa...
bertabah je la waitress tu tunggu aku...
eiii, mek jah tu pun tahan je la sabar dengan kerenah aku...muka mek jah mcm dah bengang je tu...hahaha...

 sudahnya aku order caramel banana walnut waffle ni...rm10.90...mahal weh...baik buat sendiri kat rumah...hahaha...
ko nak sangat hi tea kan...hambik kena bayar nak dekat rm11...ekekek...

 yang ni mek jah punya, waffle foldover, rm11.90
ni pun mahal...huhu...padahal waffle tu kosong je pun, cuma letak aiskrim coklat dan strawberry gitu...
ok, dua menu je la kami order, Nor tak order apa, dia kenyang lagi...aku dengan mek jah je yang tak reti2 kenyang...

budak2 ni dah kenapa ntah...sawan ketawa agaknya...hahaha...


pada pendapat aku, sekali sekala nak hi tea mcm ni boleh la...
nak enjoy2 dengan kawan2 kan...


kalau korang nak merasa makan pancake atau waffle yang mahal, silalah datang sini, kahkah..
ni details dia:

Pancake House
Lot 2F-32, Level 2
Paradigm Mall
Petaling Jaya
03-7887 0824

20 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

kat pancake ni suka mkn ikan dia tu..apa nama ntah..

huhu

Nurulizwa Binti Kamaruddin said...

sape amik gmbr korg bertiga tuh?

wahida said...

izwa: ooo...aku lupa nak mention dlm blog yg laki aku tetiba dtg paradigm ni nok, so, laki aku lah yang amek gambo tu...heheh...

Nurzakiah Hanum said...

sedapnya

AnneRaini said...

sumpah mahal untuk waffle harga gitu...hehe

Sally Samsaiman said...

Sally pernah try yg Paddington House of Pancakes tu je :P

NM03 said...

bestnyer jah!!!!! aku nak repeat lagi la nnt. nnt kita pegi lagi ye...

lawak giler muka aku tgh gelak menganga tu...

faraherda.razalan said...

Hehehe...mhl tp time posa ni, nmpk sdp je! Hahahaha!

amirah said...

sedap tak?

wahida said...

amirah: banana walnut tu sedap nok...like....tapi mahal...hoho...

JunAina said...

Balik buat pankek buka puasa nantilah letak walnut...:)

Cik Ecah said...

mak aiiii terlio...
ok mesti pegi..
sbb kan mahal so cukup la sekali sekala or sekali jer g kan merasa hahahhaa

Rai Ourkizuna said...

sesekali ok je kan.. dah penat cari duit.. kena spend gak..

Makcik Anak 3 said...

hamboi...makan sebelum ramadan yer..heheee..mewah meriah suke hati die gelak..heee

Fiza Rahman said...

Telan ailio aku tgk gambat pancake nih.

Kniedaz said...

mahal tapi sekali sekala...ok la..huhu

keshahatan As said...

jadi seronok ni mau cepat cepat makan

kriteriator said...

ini bagaimana cara buatnya ya?

Zura Tahir said...

sesekali makan bolehlah kak...

Zura Tahir said...

sesekali makan bolehlah kak...