nuffnang advert

Wednesday, July 2, 2014

Edisi Geng Antu Jepun: layan kan je la

Assalamualaikum semua...


update lagi entry Antu Jepun, dah nama Edisi Geng Antu Jepun kan...
heheh...

 bila tisu takde, lap mulut pakai alas meja pun boleyyyy...

 ko memang x senonoh kan dd, hahaha
tau pun malu

 budak dua orang ni lagi lah, ntah apa drama dorang tgh buat ni ntah

 korang ni dah kenapa...

 layan je la labuuuu...

 gelak berdekah itu biasa buat kami...
macam tempat tu kami yang punya...hahaha
eiii, tak padan dengan mak budak semua ni...

okey okey, semenggah sikit...
comeyy dok? ekekek...



sumpah mengantuk!!

20 comments:

NM03 said...

buruk benar ngupa aku...

wahida said...

NM03: comey je jah oiii...

safurara said...

hahahaha.lawak lah kwn2 akk ni.

shida said...

makin nampak muda... dah lama tak jenguk blog korang...

shida said...

makin nampak muda... dah lama tak jenguk blog korang...

faraherda.razalan said...

Syok ah ade member sekepala mcm ni.

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, lawak je sheila tgok.. hihiiii

JunAina said...

Kalau dah sekepala tu semuanya asal boleh...

Kausar Amin said...

adoi sakit perut gelak tgk gambar dan caption hahaha

Rai Ourkizuna said...

tak menahan betul lap pakai alas meja tu.. haha..

Kniedaz said...

lap pakai alas meja tu memang lawak..hahahaha

AnneRaini said...

seronok ade geng ketawa berdekah2...

akupun ngantuk

SangRatoo said...

geleng kepala kat khodi..hehehe
barula meriah korang :P

Diana Rashid said...

kawan2 sekepala sekapal dok semeja..mesti riuh bunyi nye..heheh

Diana Rashid said...

kawan2 sekepala sekapal dok semeja..mesti riuh bunyi nye..heheh

Qaseh Vee said...

bkn senang nak jumpa kawan sekepala nih ... best apa .

Haura Marissa said...

hahaahhaha..part lap pakai alas meja tu tak boleh blaa... :D :D

norhidana miswan said...

haru.... tp aku ngn geng2 baik kt opis ni pun pangai gitu, kadang sore kami je yg paling kuat gelak.... otak gile2 kan, kalu serius je bosan

eima said...

untung la wlu dah berkeluarga tp masih ade kawan2 rapat lagi .. cam aku ni kawan2 aku adalah keluarga aku je ...

Cik Ecah said...

comey2 belako dehhh akak2 ni hehe