nuffnang advert

Tuesday, June 17, 2014

Selamat datang Isyqina Zawra

Assalamualaikum semua...

Gigihkan jugak la update blog...malas tu kena ketepikan...kalau tak, memang banyak entry tertunggak...
Padahal memang meluat giler dengan blog sendiri ni...ekekek...

ok, tak yah nak menceceh lebih la heh, straight to the point je la...
Ahad lepas, kami satu family dan Kak Dee anak beranak visit salah sorang Geng Pelangi yang baru lepas bersalin, Ayumie. So, ke Pantai Dalam lah kami...

 melawat si Baby Qina yang comel lote...mula2 aku ni scary sikit nak angkat Baby Qina ni, sebab dia kecik...tapi nasib baik badan dia keras...tough gitu...tak lah aku takut sangat...

 asyik tido je keje si genit ni...hajat nak tengok dia bukak mata tak kesampaian sebab dia bantai tido...kami sembang tepi dia gelak2 bagai, tetap lah dia tak bangun, tapi dia bijak tau, kami dah angkat punggung nak balik baru dia bukak mata sikit, eiiiiii, saja je tau Baby Qina ni...




 Uqasha Senrose, Ayumie, Kak Dee...
Uqasha Senrose la sangatttttt, matikla kena bahan dengan Geng Pelangi jap lagi, ekekek...

 abang dengan adik pun sama geram dengan Baby Qina, budak2 ni pun dah x sabar sangat nak tunggu Junior keluar...si adik tak sudah2 tanya, bila Junior nak keluar...hadoi la...

kesian anak kak Dee yang kecik tu, Fifi...
dia baru nak kena sakit mata, tapi cepat2 titik air susu ibu, susu siapa lagi yang jadi mangsa kalau bukan susu si Ayumie tu, heheh....
tapi susu ibu memang mujarab kan, titik sikit je dah ok dah mata si Fifi tu, Alhamdulillah...



semoga Baby Qina jadi anak yang solehah dan menjadi kebanggaan keluarga ye sayang...amin..

17 comments:

Nurzakiah Hanum said...

comelnya baby

AnneRaini said...

geram tgk baby..baby wangi2...

Fazleyatul Aini said...

suka pegang tangan dengan kaki baby
lembuttttt

NM03 said...

tahniah ayumie, welkem baby qina!

nuyui a.k.a miss YUI said...

ololo comelnya

geram tgk..

Kakzakie said...

Kakak ingatkan hero-hero Wahida dah dpt adik baru:)

Nana Aris said...

salam dear..bestnya bau baby baru lahir..buat kita rindu nak pregnant lagi..hehe

Berminat dengan supplement daripada Shaklee?
Visit http:://ainasuraya.blogspot.com untuk best offer, free consultation & the best service

TQ!

Mummydearie said...

Oh alah...anak kawan rupanya. Ingatkan dah bersalin tadi :)

Naemah Umi said...

Rindu bau baby, wangiiii
Baby qina sj nak memain ngan aunty semua tu hehehe

Rai Ourkizuna said...

masa klik tu aku ingat ko dah bersalin.. huhuhu.. tahniah ayumie..

Daddy Ziyyad said...

Kau ni buat aku terperanjat la nok! hahaha..Igt kan kau yg dah bersalin!

Diana Rashid said...

baca tajuk suspen sangt..ingat kan dah bersalin..hehehh

Nieda ramly said...

ingat wahida dah dpt baby

Amanda Suria said...

terbau2 bau baby baru lahir...x lama lagi ko kan nok..sorry lama x singgah sini sebab busy sgt2 sejak dah tukar division baru...harap ko sihat eh nok...

uncle gedek said...

uncle gayat nak pegang new born baby...

Eye_nee said...

Sedapppnya dapat cium bau mulut baby...harummmmmm jer....Tahniah AYUMIE atas kelahiran baby QINA tu...

amirah said...

lahaiiii comelnyaa...nama pun sedapp...