nuffnang advert

Wednesday, June 4, 2014

mek jah wehhhhh

Assalamualaikum semua...

alahai, lately ni sangat la mengantuk...
tau je la, bila dah makin membesar perut ni
tido pun agak terganggu
nyaris tak tertidur kat kaunter tadi
kalau tak, memang 'u are fired la' jawabnya, hahaha

ada orang komen semalam
nak tengok baby bump
nah, tengok perut aku ni
dah 34 weeks
sebelah aku tu, mek jah
macam la korang tak kenal kan
best friend aku kat ofis ni
sibuk je dia tu, aku pakai oren, dia pun nak pakai oren
aku pakai biru, dia pun pakai biru,
aku pakai merah, dia pun merah
sibuk je tauuuuu, hahahaha...
tapi tu kebetulan je, lately ni kami memang memanjang sedondon kaler
aku pun pelik jugak ni, ntah2 lepas ni ko pun preggy macam aku jugak tak jah??
:)

lagi dengan mek jah
sharing is caring kata ko
korang ada kongsi air kotak macam ni?
ekekek

oh, ni gambar lama
masa kandungan aku baru dua bulan agaknya

ko tonyoh tonyoh 'ayam selvam' tu kat mulut aku kan jah?
eiiiiii, keji tau! hahaha
dah rupa mak tiri tau ko neh...

aku dengan mek jah ni ibarat isi dengan kuku
gaduh gaduh pastu baik balik
ala, gaduh manja gitu
setakat main ludah2, tarik tudung, hempas telefon tu perkara biasa
kahkah
kalau orang tengok memang kami ni nampak macam bergaduh
kenapa main ludah ludah?
takpe, biar kami je yang tau
dan kenapa ayam tu diberi nama 'ayam selvam'?
kami jugak yang tau, muahahaha...


sayang mek jah n Geng Antu Jepun yang lain...
nanti aku cuti bersalin 3 bulan
mesti ko boring tanpa aku kan jah?
ekekek
matikla statement

20 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

ololo comel je..

tak sbr tunggu bby..hihi

idzwa kamaruddin said...

hahaha...sweet jek tau!

::NureeN:: said...

sronok ada gang sekepala d opis..
nureen x der.. sorang jerr pompuan kat cni
nak cr gang kena kuaq g area lain huhuuu

amirah said...

bestla ada bff kat opis...bleh ber goss sesama...hehehe

ArELeEz said...

bile u mention ayam tu as 'ayam selvam', leez terus t'bayangkn muka 1 of opismate sbb name dia selvam. he3..

Khai♥Rin : anies said...

sy tolong aminkan kalau betul mek jah ikut peknen ;-)

msredcheesecake said...

boleh berjangkit pegnen ni tau...hhee

NM03 said...

woiiiiiii









gambar last tu tekeluar isi dagu!!!! lenkali soh aku edit dolu!!! cet malai betol tao. kat maner gambar last tu ek?

Fazleyatul Aini said...

sweet uols

wahida said...

NM03: tak yah nak edit2 la heh...terima lah kenyataan jah....muahahaha...

AnneRaini said...

best ler ade geng baik kat opis.. aku ni baik2 gitu je.. stkt kat opis jer...

Fai CeritaCinta said...

bestnye ade kawan baik kat opis.. fai dulu masa kerja, kawan2 gitu je dgn diorang. takde yg rapat pun...

eima said...

untung la ade bff .. muka menten kurus .. oeyut je besar

Yaya Azura said...

sweet betul lah wahida n mek jah ni..

Cik Jue said...

makin berseri2 ibu mengandung nie

GREENJADE said...

beseri2 momy-to-be kite ni..wahhh ko dah 34weeks...mcm cepat aje......

Ena said...

yeayyyyy!!
dah dapat tgk..
berseri-serinya cantik sangat!
Doakan kita sekali ek..

A'A.. turn dia pulak agaknya pasni saper tahu kan? :D

mamyharraz said...

berseri-seri ibu mengandung ni :)

SyamimiNazifa said...

take care! :)

AL FAJR TRAVEL JOHOR said...

Bismillahirrahmanirrahim..

Assalammualaikum wbt

ALFAJR TRAVEL & TOURS menyediakan perkhidmatan UMRAH.

CUTI SEKOLAH DISEMBER pada harga dari RM4,790.

Pendaftaran dibuka sekarang.

Layari: umrahjohor.blogspot.com atau www.alfajrtravel.com.my

Hubungi : 07-2344437