nuffnang advert

Tuesday, June 24, 2014

Bila bil Maxis sampai

Assalamualaikum semua...

maxis ni saja je tau,
macam tahu tahu je preggy kali ni aku suka makan makanan manis,
kalau bil maxis sampai je, mulalah aku nak meroyan,
meroyan bukan sebab bil henfon aku melambung ke apa ke,
tapi pasal belakang enveloppe bil ni, ada gambar donat uollssss..
korang tau je lah kan, aku ni sejak preggy ni
memang suka makan manis2 kan
tengah berhantu dengan donat
nampak donat kat belakang enveloppe bil pun boleh buat aku terliur tau!! grrrrr

eiii motif sangat tengok donat kat sampul surat pun boleh menggugat iman aku, cisss
#entahapaapaentah#

huhui...kalau time2 ngantuk gini, dapat makan donashi atau baby Jco, sedapnya la haiiii...

25 comments:

Mona Lea said...

lea pulak terliur nengok donut-donut ni.

NM03 said...

jom jj jumaat ni

wahida said...

NM03: jumaat ni aku time off noks...

HeNRieTTa JoSe said...

yg dekat bill xterliur...yg terliur yang gambar bawah tu...hehehe...yummy...

amirah said...

aduiii...sedap!!

eima said...

klu die punya topping coklat lagi sedap melelehh air liur

eima said...

klu die punya topping coklat lagi sedap melelehh air liur

Naemah Umi said...

Adehhh sedap tu...abis la ada yg kena g beli ni ngeeee ;)

Shima Harel said...

Bertabah la kak oiii

norhidana miswan said...

ko nih kak... mati2 aku ingat naper ngn bil maxis ko... rupe2nyer donat tuh...

ish3

AnneRaini said...

aku xpernah try lagi jco donut tu...kesiannya kat aku...

nok ko byk mkn manis, ko xkena diabetis ke nok? ko dah minum air gula lom?

idzwa kamaruddin said...

untung laaa..hehehe...mase ni la nak membedal smeua benda kannnnn :)

wahida said...

anneraini: aku dah dua kali minum air gula nok, setakat ni Alhamdulillah, takde diabetis...

Maria Firdz said...

2wah.. sddapnya..

fazilzura said...

muak dh makan donut, dak2 opis ni kalau bos banje sukeee beli donut

GREENJADE said...

faham..faham citarasa org pegnen ni..

dulu2 jaman bujang2 suke segala makneka donut...pas kawen ilang napsu serakah kat donut ..huk3

Kausar Amin said...

salam kenal :) erkk sedapnya nampak. ada jugak yg singgah jco jap lg iskk

btw jemput ke blog saya, www.kau5ar.com ya. saya ada buat bisnes sambilan secara online dan kalau sudi saya boleh kongsikan caranya. terima kasih!

Diana Rashid said...

auuww..seksi2 donut nye...

::NureeN:: said...

ni yg geram nih
mak yong kat cni pon teringin tgk donut j-co tu haaaaaaaa

Qaseh Vee said...

donut sentiasa menyelerakan ...

Tihara said...

eh memang mengiurkan lah donat dia
pink!! :)

fieda said...

ermm..dapnyer..terliur ii

eMMe said...

adui sedapnye... buat saya tergoda kak... kak ida, jejaga gula time pregnant kak...

ietams said...

amboiii semuanya manisss ni kan..

Nazirah Najib said...

sedapnya tengok donut.slh timing tul.tengh puasa lagi. Mengidam donut la lepas ni.



nazirahnaj.blogspot.com