nuffnang advert

Thursday, June 26, 2014

Dr. Tengku Naufal, u are the best!!

Assalamualaikum semua...

Semalam kursus
Hari ni sambung lagi kursus
Kursus yang tak boring langsung
Best giler
Tajuk memang la nampak berat
"Achieving Outstanding Performance"
Amek ko, tajuk tak menahan
Tapi content dari trainer, torrrbaekkk...


Haa, ni lah trainernya
Ya Allah, sumpah kelakar dia ni
Aku gelak berdekah dekah sampai basah shawl aku buat lap air mata
Dia bukan setakat kelakar, knowledgable jugak, sangat berinformatif
Yang penting ada interaksi dua hala
Itu lah Dr. Tengku Naufal
Biasa masuk tv dia ni
Aku adore dengan dia dari dulu lagi
Since pernah berkursus dgn dia 2 years ago
Kalaulah junior dlm perut ni boleh ikut keperibadian si Tengku Naufal ni, ecewahhh, bestnya la hai
Pagi2 bangun tido rasa semangat nak jumpa Dr. Naufal lagi..hehe


Ok lah, geng antu jepun masuk kursus dulu
Nak jumpa lagi si mamat hensem ni....ekekek
posted from Bloggeroid

17 comments:

cik fadh said...

Tengku Naufal mmg best !! fadh pon penah attend kursus die..xboring !

Nurzakiah Hanum said...

bestnya

::NureeN:: said...

mmg best la kursus klau x boring kan..
eh2... semua orange ker ri ni....

AnneRaini said...

selamat berkursus nok..

Fieda Zan said...

COMEL PULAK TGK MAK JEMAH PAKAI TUDUNG OREN...NAK P CARILA WARNA OREN NII

Kniedaz said...

kursus yang macam ni yang kita excited nak attend..selamat berkursus!

eray ayang said...

mana tahu terkenan dr tengku naufal :)

http://welovesusuibu.blogspot.com/2014/06/5-sebab-shaklee-bisnes-dari-rumah.html

Kuazue Mohd said...

siyok nya p kursus

Cik Ecah said...

mak buyong seriiinyaaaaa akak....

fieda said...

berseri muke..hihi..ok la tu bru x boring kn..

norhidana miswan said...

best3.... jeles3... dhla 3 org anggun tuh ber oren2

Naemah Umi said...

Mmg best..umi pernah join kursus diorg ni...terbaik 👍

JunAina said...

Bila trainer tu best2 je nak pi krusus pun bersemangatkan. Paling penting dia pandai tackle audience.

eMMe said...

Kak Ida, pe kabar? hope akak n baby sihat... wahhh... nak kenalan la dengan Dr. T.N jugak... heeee~

Amanda Suria said...
This comment has been removed by the author.
Amanda Suria said...

handsomenya dia.....

iduraz said...

DIA BR DTG OPIS KITA LAST 2 WEEKSS..MMG BEST N KLAKAR KAN SIS..BR TAU DIA RUPANYA ADIK tENGKU aDNAN tENGKU mANSOR.LOL