nuffnang advert

Wednesday, May 14, 2014

rojak sotong kangkung

Assalamualaikum semua....

rojak sotong kangkung


bestnya cuti sehari semalam
lepak2 duduk rumah
bermalas malasan
oh rumah ku syurga ku
petang sikit baru keluar
ingat nak pekena Wondermama
malas pulak nak bersiap beriya
sudahnya siap ala2 simple
kita cari cendol kat area rumah sudah
pekena rojak sotong kangkung sekali
oh sedapnya

si abang dua mangkuk cendol dia minum
semalam kan panas terik
memang dahaga
kedai cendol pun ramai umat manusia

eh, sebenarnya nak buat wordless wednesday
tapi dah terbebel sikit pulak
hahaha
sejak preggy ni memang suka membebel
hubby pun cakap aku makin kuat membebel
pastu merapu
pastu suka nak cari gaduh
takde isu
aku cari isu
supaya boleh gaduh
muahahaha

okey, makin merapu
baik aku chow dulu
sebelum korang pun meluat
dengan entry melalut aku ni
ekekek

20 comments:

amirah said...

memang nak start musim panas kan..aduiii...ber ekon jela sehari semalam

salwana nordin @ che'wa said...

sedapnyaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

NM03 said...

aku nak cendol!










ok bai

norhidana miswan said...

waaaaaaaaaa sedapnyer sutun kangkung ko tuh kak...

nuyui a.k.a miss YUI said...

terliur tgk..

lieyalatif said...

aduh mak yong...bikin kecur jek laaaaa....

bak mai sikit...

idzwa kamaruddin said...

sedap nyerrrrrrrrrrr!

Fiza Rahman said...

Kecur ailio iols tgk rojak tu.

akubiomed said...

Serius, sudah lama tidak merasa rojak sotong.

ArELeEz said...

p'bawakan budak katanye.. redha je.. he3..

JunAina said...

Cendolnya mana?

Makcik Anak 3 said...

terliuq sejenak...hadeh....... huhu.....

::NureeN:: said...

mcm2 kan perangai kita bila preggy...
sotong kangkung sedap tp nureen mkn kangkung jerr sotong x brapa sgt hehehe

Amanda Suria said...

ko makan kat mana ni nok?aku suka rojak sotong yang kat Satay Subang tuh...lama lak aii x makan kat situ...sate sodap...rojak sotong dia pun sodap..

wahida said...

amanda suria: ni kat simpang bdr tasik puteri nok...
nok, aku teringin sgt nak mkn kat satay subang tu, ntah bila ntah nak terjah sana...huhu...

Kesuma Angsana said...

terliur dah, yg ni mmg one of my feveret lah hehehe

Khai♥Rin : anies said...

berapa sepinggan?

Love Umi said...

Ini sudah bikin leleh ni...uwaaa nak jugakkkkk

sya hassan said...

sedapnya akak oii..last makan kat penang dolu2.. harharhar long time no see.. eh eh..nak dapat baby lagi?? woah.. take care ye akakss.. :D

Ema Johari said...

antara sotong dengan kangkung..sotong jerlah yang ngap masuk mulut.