nuffnang advert

Wednesday, May 28, 2014

Port Dickson di hati kami

Assalamualaikum semua...

menikmati keindahan pantai Port Dickson
pantai dalam pic ini berhadapan PD Waterfront
PD dah banyak berubah
dulu waterfront pun takde
kedai makan yang selalu kami lepak dedulu dah x sama macam dulu
huwaaaaa, sedih

walau berubah sekali pun Port Dickson
mana mungkin kami melupakan Port Dickson
tempat hubby membesar
tempat bermulanya cinta kami
tempat jatuh lagi kan dikenang
pahit manis segalanya bermula di sini
gitu...


nak update benda lain, tapi malas
update simple2 dah la ye
mood masih mood Port Dickson lagi neh
muahahaha
macam kan pegi over the sea
padahal PD je pun....ekekek

21 comments:

Khai♥Rin : anies said...

macam ku kenal itu koridor... hehehehe

(sbb penah bergamabr kt situ)

;-)

wahida said...

khairin: kehkeh...cer teka cer teka...

Nurulhuda Abdul Latip said...

Ok la tu PD memang best...selalu dating kat PD eh..

eMMe said...

Kak Ida, kite dulu study kat Poly PD.. ade byk knangan pahit manis di sana... mula la rasa rindu lak ni, hehe...

Zana Adieyza said...

kenangan lama mengusik jiwa.. cewah.. ;)

NM03 said...

tak hajak aku pon









sentap, nyorok celah pasu bunga

wahida said...

nurulhuda: hari2 dating kat PD dulu nok, dah nama kami dulu keje kat PD...hehe...

Rai Ourkizuna said...

lomentik lomentik kat PD ehhhh~~~ hehehe

Fazleyatul Aini said...

dah lama tak p pd. nama je dekat hihi

msredcheesecake said...

akk suka gi pd...best dan boleh kata murah...

AnneRaini said...

PD pun jauh nok sbb xboleh jalan kaki..hehehe

norhidana miswan said...

akak cuti pg PD ek, sampai ada sorang tu sentap2 kene tinggal sorang2 heheheh...

tempat jth lg dikenang ni kan plak tmpt bermain kan kak...

*kak, doakan yek moga operation aiyan 4hb ni berjln lancar, doakan semua selamat n kami kuat...

wahida said...

norhidana: Allah, punya lama aku tak BW, aku x tau pun aiyan nak operate nok...mudah2an selamat semuanya, jgn risau tau, insyaAllah semua akan berjln lancar, kami semua doakan aiyan...rindu budak kecik tu...

korang laki bini kena kuat semangat ye..

Aziela said...

Ke mana sekali pun akak pergi, PD tetap teratas. Bila tensen, mula la lepak minum tepi laut sensorang. Best okeh...

Eye_nee said...

Tempat percutian dari masa kecik2 dulu...PD ada sentimental value dihati...

Ratu Hatiku said...

Romantik gitu..hihihi.. PD pun ok dekat pun dekat.. :)

Ema Johari said...

seronok juga berkelah di PD ni

Love Umi said...

Auchhhh...pic ni nmpk romantik la hehehhe ^_*

eima said...

alahai sape la yg amik gambar dr blakang tu

kausar said...

saya dan hubby pun ada memori indah di portdickson...babymoon masa kandungan 37weeks...rinduu

Cik Umie Artoqiemie said...

rasa nak kawen cepat pulak nengok gambar tu hehehe