nuffnang advert

Thursday, May 22, 2014

kau ada? (part 9)

Assalamualaikum semua...

lagi cerita basi
cerita bulan lepas, heheh

setiap tahun kat ofis aku ni ada buat Secretary's Week
so, tanggal 22 April 2014, giliran Hafiz datang buat performance

sebenarnya masa ni aku nak balik dah
nampak Hafiz kat tempat parking tgh sembang dgn team dia
malas lah kacau
tapi lepas tu tetiba nampak dia masuk kat entrance
apa lagi, moh la kita rembat si Hafiz ni kejap
masa tu aku dah atas motor dah
mmg dah nak balik sangat dah tu
sekali nampak Hafiz terus aku mintak izin hubby nak bergambar kejap, ekekek
laki aku lah jadi mangsa kena snap pic2 ni...hehe

boleh tak aku selamba ckp kat dia
'akak lagi suka kalau ko couple dgn Adira macam dulu tu'
pas tu dia jawab
'eh, tak boleh la macam tu kak'
sambil senyum2

serius aku cakap, aku suka tengok kalau dorang couple balik macam dulu
sbb aku rasa macam sweet couple sesangat
dorang nyanyi sesama lagu Ombak Rindu tu pun nampak serasi sgt
tapi takpelah, dorang takde jodoh
Hafiz dah ada org lain
Adira pun dah ada org lain
tapi kalau dorang dpt bersatu balik, aku la org paling hepi kot
heheh

aku ni bukan lah minat Hafiz sesangat
maksud aku, aku tak minat orangnya, ekekek
tapi aku suka kebanyakan lagu2 Hafiz
lagu2 dia semua meletup
semua touching
dah la suara best
paling best duo dia dgn Rossa tu
lagu Salahkah tu, perghhhh
i is minat giler lagu tu tau

ya ampunnnnnnn
dah kenapa kaki ko keding benor ni Hafiz??
terus sentap tengok pic ni
terasa peha ku ini sebesar kayu balak
huahuahua...

ish ish, ni yang tak sabar nak masuk gym balik lepas bersalin nanti
nak cycling habis habis

dah bergambor bagai, masa nak balik tu
aku sempat cakap kat Hafiz
'Hafiz, I love u'
muahahaha

terus laki mak jemah sentap okayyy
dah sampai rumah pun aku kena bahan dgn laki aku
berbulu telinga aku mendengornya

ampun hubby sayang, i is acah je tu
nak tengok u cemburu ke tak
ekekek...

28 comments:

NM03 said...

hafiz kurus sebab kecundang tak dpt ngorat aku. hahahaha

wahida said...

NM03: ye la jah, aku pun rasa camtu...muahahaha...

makan hati katanya...

::NureeN:: said...

kihkihkihhhh.....
lawak tol
tp yerr la keding gila kaki dia...

SYANI said...

Kurusnya Hafiz bial berdiri sebelah mak buyung...hehehehehe

wahida said...

syani: statement ko buat aku sentap...kahkahkah...

faraherda.razalan said...

OK. Haifz. Mmg aku takde. Hahahah!

Love Umi said...

umi suka lagu-lagu dia tu...paling best ombak rindu tu kot (^_^)

attyfir said...

kurus giler hafiz..
jom cycling sesama.

Shark Kay said...

hahaha..
mau x sentap kalu dh sebut love tue..
fanatik betuil ni.

sudipVSsenduk said...

muat lagi ko pakai jeans nyah? sentap mak...

wahida said...

sudipVSsenduk: itu bukan jeans kak, itu mmg seluar khas preggy...hehe..

norhidana miswan said...

ooooooooi i is jeles okay.... dpt jumpa ngn retis je keje nye...

AnneRaini said...

aku jeles gak...

Tihara said...

nampak kool je dak apis ni
eh sedap2 jer aku panggil macam tu :)

Yaya Azura said...

bertuahnye dapat posing dengan artis..hafiz tu!
kalau main alat senaman jenis kayuh2 tu ada terbaca pompuan tak sesuai..nanti peha besar..

HeNRieTTa JoSe said...

Untuk menjawap tajuk entry akk...xde xde...mmg xde...hehehe....sukanya sweet je akk usik hubby akk....cemburu tu kan bagus...tandanya oenuh kasih sayang kata org...

Fazleyatul Aini said...

suka semua lagu hafiz

Makcik Anak 3 said...

kan.....suke akk tanyer soklan mcm tu.....kalu hafiz kapel dgn adira...memang suweettt kan.hahaa.. alah sis..abaikan jer peha tu..nanti dah settle semua..diet eh...

JunAina said...

Kehkehkehhhh...boleh nak uji2 laki... Sib baik dia tak tinggal je kat opis tu.

JunAina said...

Kehkehkehhhh...boleh nak uji2 laki... Sib baik dia tak tinggal je kat opis tu.

Daddy Ziyyad said...

hahahaha..betul la nok, kaki si hafiz keding gila ! Yg sebelah kiri Hafiz (gambar 1st) tu siapa? macam Hanez Suraya aja rupa dia...hahahaha

Rinna said...

Semalam dia duet ngan Adira kat KE...mmg nampak dia kurus.. nampak sweet je kan.. Mmg suka sgt ngan sore hafiz..

Amanda Suria said...

kurursnya kaki dia...ke sebab posisi dia berdiri tu terus nampak kaki kurus..eh..eheheheh...jangan marah nok..xper2 sekarang ko tgh preggy mmg la nampak comel sket kan....

Ema Johari said...

kendingnya paha hafiz tu..lsuara dia memang best.

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

wow besnye jumpa hafiz..rafiq minat ni..

yuhuu lama nye tak BW..

tahniah wahida...bila due?

idzwa kamaruddin said...

hahahaa..tak bleh blah komen dr daddyzzz yg sebelah tu hanez suraya!hahahahaa...

wahida said...

rose ibu rafiq: hallu kawan!! aku pun dah lama tak bw nok,

aku due awal july nnt, insyAllah..

Cik Yatt said...

wah jelesnye dapat jmpa hafiz!!!!!!!!