nuffnang advert

Tuesday, May 6, 2014

happy 4th anniversary MY ALL!

Assalamualaikum semua...

semalam bersamaan 05/05/2014 genap 4 tahun saya berblogging
sepatutnya entry ni keluar semalam, tapi semalam tak sihat
jadi entry anniversary blog ni kita postpone sehari

serius rasa seronok sangat berblogging ni
jiwa saya
hati saya
tertumpah hanya pada blog ni
mula dulu memang tak reti nak menulis
even sampai sekarang pun masih tak reti reti menulis lagi
tapi berdikit dikit mencari identiti penulisan sendiri

ada yang bertanya apa yang saya dapat melalui blog ni
memang tak dapat apa pun
hanya hasil iklan di nuffnang yang tak seberapa
tapi saya punya ramai kawan blog yang dah menjadi kawan baik sekarang ni
dari alam maya bertukar sahabat akrab

blog saya ni jugak bukan lah blog politik, ekonomi atau gosip artis
jauh sekali blog masakan
cuma sesekali berkongsi resepi
dan hanya berkongsi tentang keluarga kecil kami
berkongsi tentang makanan, sebab saya suka sangat makan, kehkeh
berkongsi tentang tempat2 menarik

yes, foods n travel adalah kegemaran saya
saya bukan kaki shopping
so, interest saya hanya pada food dan travel
bila dapat makan dan travel
memang saya puas hati
dan saya akan share serba sedikit di sini
dan kepuasan itu akan datang bila orang ramai berkongsi info saya tu

terima kasih pada hubby kerana support blog ini
balik travel selalunya saya akan update journey saya di rumah
sampai tak tidur malam
tapi hubby sangat memahami
kadang2 dah macam assignment pulak, kehkeh
terima kasih jugak pada anak2
bila sesuatu food tu sampai dorang takkan sentuh dulu
dorang tahu mama akan snap pic dulu food tu baru dapat makan
hahaha
uolllss memang best!

rasanya header pun dah patut tukar
dah tiba masa kita rejuvenate ini blog




tengs jugak pada followers, pengomen, silent readers dan jugak stalker
tanpa korang, tak bernafas la blog ni
tak jalan la income iklan saya tu, ekekek

dan saya jugak tahu ramai yang stalk blog ini
yang mengutuk pun ramai
(dalam pada duk mengutuk tu, sibuk nak tahu jugak pasal saya kennn)
tapi saya mengambil pendekatan 'ada aku kisah?'
kahkah
yang penting saya sangat bahagia dengan MY ALL
dia juga tempat saya meluah rasa
walau tak dapat meluah rasa secara terlalu terbuka
sebab terlalu banyak hati perlu dijaga
dapat luah sikit sikit pun jadik la
dah cukup buat saya rasa lega


apapun, happy 4th anniversary MY ALL!
saya sayang awak!

25 comments:

♥ Vna ♥ said...

wahhh happy anniversary to MY ALL!

idzwa kamaruddin said...

happy anniversary blog kamu!yayyy...

Fazleyatul Aini said...

happy anniversary
keep updating delicious food ya! hihi

eima said...

keep updating kak wahida .... sy suka ..sy suka ....(sila baca gaya mei mei ok)

Nurzakiah Hanum said...

happy anniversary

msredcheesecake said...

epi anibeseri blog...lama dah kan

nuyui a.k.a miss YUI said...

lama dh..

happy aniberserrriii wat blog my all.

Kesuma Angsana said...

tahniah... mmg terbaik pun !

Fiza Rahman said...

Happy 4th anniversary to blog My All.

ain.ya.nun. said...

Happy birthday blog!

Kisah Si Dairy said...

happy anniversary ye

Kniedaz said...

Dah empat tahun...tahniah..happy anniversary ya..teruskan menulis!

Acik Erna said...

Tahniah..happy birthday my all

Izzati Amira said...

wahhh happy anniversary...

btw, kita klik inti sini

Umie Artoqiemie said...

kak , cake untuk blog xde eh? hehe. boleh tiup lilin ramai2..

JunAina said...

Tahniah Wahida...dengan blog dunia kita menjadi lebih luas.

wahida said...

umie artoqiemie: adaaaaaa, nnt aku jemput ko eh...hahaha...

Khai♥Rin : anies said...

TAHNIAH2! trs kn berblog

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Happy Anniversary BLOG..semoga semakin ligat menulis..hehe

Nafisa81 said...

Tak ingat pulak bila start berblog...nak checkla date 1st entry

Myra Jay said...

Happy Anniversary to 'My All'..
Semoga coretan disini akan terus memberi idea dan manfaat kepada pengunjung :)

lieyalatif said...

hepi anivesary tuk blog ko noks...dan tahniah jugak buat tuan punye blog heheheeh... ko antara yg rajin update blog...

jaga diri makyong...

ros_reeza said...

happy anniversary untuk blog my all :)

Makcik Anak 3 said...

heheee....dairi umum..

Ema Johari said...

wah, dah 4 tahun yer...selamat ulangtahun untuk blog my all... lepasni tukar kepada dot com lah pulak.