nuffnang advert

Monday, April 7, 2014

tengah malam dia mintak

Assalamualaikum semua...

mee kari udang yang tak rupa mee kari, rupa ala2 mee rebus pun ada, tapi ada rasa kari...
eh korang faham ke ni...hahaha...tapi sedap...ya ampunnnn sedap bagai nak giler kot...


ada satu malam tu tetiba teringin giler nak makan mee kari
mak aiii, mana pulak nak cari mee kari tengah2 malam buta tu
kalau mak ada dekat, sure dah mintak mak masakkan mee kari special
mak masak mee kari sedapnya la hai...huhu
tetiba teringat mee kari udang Selera Duta
terus whatsapp group kat Geng Antu Jepun ajak makan mee kari udang esoknya
dorang on aje, demi mak buyung katanya, heheh

so, esoknya terus lah kami terjah kedai Mee Kari Udang Kak Chik, Selera Duta
pernah rasa mee kari udang ni sebab kawan2 office selalu order dengan kakak ni bila ada jamuan
bila dah dapat makan tu, rasa nikmat sangat
syurgaaaaa
terima kasih Geng Antu Jepun kerana merealisasikan impian mak buyung ni
kehkeh
dulu masa first preggy, asyik la mengidam nak makan burger McDonald je
hari hari okeyyy
kesian kawan2 ofis aku time tu
masa tu keje tempat lama lagi
pasrah je la hari2 dorang kena temankan aku makan mekdi
hahaha
i miss uollss la


dapat mee kari semangkuk macam ni pun jadi lah, nak lepaskan kempunan je
makanan2 manis sepanjang preggy ni tetap menjadi peneman aku, especially donat


24 comments:

:: idzwa :: said...

dah tu kenapa aku mengidam sekali nie??hadoiii laaaaaaaaaa......terliur okehh!!

norhidana miswan said...

amboih... mmg mengiurkan aku menengok nyer kak...

amirah said...

memang nmpk mcm mee rebus la...sedapnyaa

NM03 said...

next mengidam ape plak jah... sementara kau ada daya ni moh kami bawak kau lagik...

paradigm jommmmmm! teh tarik!

Fazleyatul Aini said...

keliur !

Rasp said...

time preggy ni yang best bila ngidam ada je peneman-peneman setia kannnnnnn hehehehehe

AnneRaini said...

mak aih..aku yg xpregnant pun terliur ni...mencik tau..

Khai♥Rin : anies said...

uiii sik baik mintak mi kari... kalu minta yg bukan2? ;-)

Amanda Suria said...

aku tengok pun aku terliur nok....bukan yg ngidam je..yang x ngidam pun sama...

Shark Kay said...

adeh..
bukan mak buyung jer mngidam nie.
heheh..
shark sendri mngidam tgk mee nie.

m.u.l.a.n said...

ya ampooonnn... lama tak jengah sini.. dah preggy dah ke... so the very jeles.. nak jugak.. amik berkat.. doakan kita preggy jgk ya.. pls take care tau.. muaahh muaahh...

wahida said...

m.u.l.a.n: hahaha...rindu akak la...tengkiu akak, saya doakan akak preggy jugak...amin...

Lyaa Suriany said...

tengahari ni rasa lapar pulak.hehe

akubiomed said...

Untungnya Malaysia ketika lewat malam masih boleh cari makanan. Yang penting didalam perut dapat merasa. :-)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, fuyohh sedapnya. terliur sheila. semalam baru pergi makan cheese naan RSMY. haha bahana entri akak, sheila jadi teringin. hihi puas hati dapat makan semalam ~~~

Fiza Rahman said...

Kecur ailio iols.

Mummydearie said...

Yang tak preggy pun terasa mengidam sekali macamana nih... Sedap alahai mi kari ala mi rebus tapi rasa mi kari nih!

wahida said...

sheila salim: Alhamdulillah, puas hati dpt mkn apa yg kita hajatkan kan...

amacam, boleh repeat lagi tak cheese nan tu? hehe...

HeNRieTTa JoSe said...

Yummy....nmpak sgt sedap...

mama said...

ehem nampak sedap jer !!..terliur pulak mama.. ;)

eima said...

peerrgghh mmg nampak sedap lar .. tauhu tu

Kesuma Angsana said...

hehehe tajuk tak mengalah.. tapi mmg nampak sedpa sgtlah

diana said...

yang tak membuyung pun dok telan2 air liur je tengok nih..heheh

attyfir said...

kty pulak yg terliur nengok..
kty duluuu masa pregnant kan firdaus ..suka makan mihunsup