nuffnang advert

Wednesday, April 2, 2014

majlis persandingan Dik Emy dan Farini @ PJ

Assalamualaikum semua...
ok, hari tu dah update majlis pernikahan Dik Emy kan, ni nak update majlis persandingan Dik Emy dan Farini kat rumah pengantin perempuan...pada 23/03/2014

masa ni kami dah tunggu kat bawah flat..ada separuh rombongan kami masih kat atas, ada separuh tunggu kat bawah...

sementara tunggu pengantin bersiap, wajib posing dulu...
i like this jubah, sebab tak nampak sangat perut mak yong aku tu...kehkeh..

 ha, tu dia, pengantin lelaki dah turun...

 kena tunggu isyarat dari pihak pengantin perempuan, nak berarak masuk...

 rombongan kami dari Sg. Besar...yang lain mana ntah...susah nak ajak bergambar...huhu...

 ok jom, berarak time!!

 pengantin perempuan dah tunggu...

 amboi berseri2 ye ko Farini dpt tengok laki ko...ekekek...

 holloh holloh...teringat pulak zaman aku kawen dulu....hihi...

aik, pengapit lelaki tu usha semacam je kat pengapit perempuan...
jangan main mata dik... :)

oh syoknya dapat makan beradab...sebab dapat makan best best...ekekek...
selera aku makan weh, lauk sedap2...


part baling gula2 ni budak2 mmg suka lah...berebut2...
anak aku je yang malu nak berebut mcm tu, dia kan ikut mama dia, pemalu gitewwww...auchhh...

masa ni ada antara rombongan kami dah balik awal...ada kenduri tempat lain pulak..
so, ni je yang tinggal...huhu...

again, family kecil kami...
mak pakai kaler peach coklat sama dengan pengantin, kami anak beranak pulak pakai biru turquoise...

selamat pengantin baru Dik Emy dan Farini!!



terima kasih pada pihak pengantin perempuan yang melayan kami dengan baik sekali...
makanan dari majlis pernikahan hingga ke lauk pauk majlis persandingan memang superb...
nanti bila2 aku update pic persandingan sebelah pihak aku pulak...

29 comments:

Ha Md said...

kak, adik ipar lawalah.. tahniah bertambah family juga..

Nieda ramly said...

lawalah baju Wahida , beli kat mana?

Nieda ramly said...

lawalah baju Wahida , beli kat mana?

Nurzakiah Hanum said...

COMELNYA PENGANTIN PEREMPUAN
APA-APA PUN TAHNIAH

Fazleyatul Aini said...

tahniah lagi sekali. cantik kaler baju pengantin

NM03 said...

moga bahagia sokmo!

:: idzwa :: said...

CANTIK NYER SEMUA ORG :)

AnneRaini said...

aku sukalah baju pengantin pompuan tu.. cantik weh..

kek kawen die mcm kek kawen aku...hehe

wahida said...

nieda ramly: oh ye? terima kasih...beli kat Ampang Point kak...

Amanda Suria said...

cantik adik ipar ko nok...wah jodoh dekat2 ni senang, x yah gaduh2 kalau nak balik raya...

eima said...

TAHNIAH ... PAS NI KO MERASA DPT ANAK SEDARA PLAK

eima said...

TAHNIAH ... PAS NI KO MERASA DPT ANAK SEDARA PLAK

norhidana miswan said...

cantik baju pantin perempuan kak... cantik warna coklat cair tu ngn hijau... meriah betul...

Eye_nee said...

Nak ckp pasal cantik jer ni..
Pertamanya..Jubah ko cantik sis..kain berat jatuh cantikkkk jer
Adik ipar ko cantik sis...tema kaler baju dia pun cantik...lembuttt jer...

salwana nordin @ che'wa said...

berseri2 sgt mak buyong :)

ain.ya.nun. said...

Aku doakan, adik iparmu akan menyusul jejak kakak ipar membuyung lepas ni. Amin...

amirah said...

cantik sumenya!! selamat pengantin baru adik wida...comel ko nok..

Bitt (double IS) said...

Cantik..cantik dress ko nok..

::NureeN:: said...

serius, ko pakai dress tu cantik sgt...
org tinggi mcm ko mmg sesuai kan...
selamat pengantin baru, moga bahagia hingga ke jannah, aminn....

Tina Othman said...

selamat pengantin baru, bestnya tambah family members

Rai Ourkizuna said...

berserinya ko nok... nasib baik maju sikit perut.. kalau tak orang ingat ko ngantinnya..hahaha..

JunAina said...

Lepas ni ada geng gaduh bila balik rumah mak eh...:)

attyfir said...

Baju kakak perantin sgt lah lawa..
berseri2 kalah perantin .

Fiza Rahman said...

Selamat pengantin baru buat mereka. Tahniah dpt adik ipar.

diana said...

semua nampak cantik..:)

D.Shahril Hakime said...

bagei pinang dibelah dua.... alahai...teringat pulak masa bersanding dulu.... hihihihi

Ema Johari said...

meriah...

Emy Tak Kecik said...

lawa baju ko...

next...kenduri sg besar plak eh
hehhee

Kesuma Angsana said...

meriahnya majlis, tahniah pd psgn pengantin yer !