nuffnang advert

Tuesday, March 18, 2014

selamat pengantin baru Ayu & Wan

Assalamualaikum semua...
Hari Ahad lepas bersamaan 16/03/2014 salah sorang Geng Pelangi melangsungkan perkahwinan..
so, kami Geng Pelangi serbu lah itu PPR Kerinchi...heheh...

 Ayu, atau nickname dia dlm arena blogging, Ayumie dah selamat menikah sebenarnya dua bulan lepas...
Tanggal 12/01/2014 tarikh dia menikah, tapi aku x dapat hadir masa tu, biasalah aku kan bini VIP, so, kena ikut jadual laki lah kennnn...kahkah...
Ayu ni adalah paling muda dalam Geng Pelangi, junior gitu...paling muda antara kami...

 kami Geng Pelangi diarahkan oleh pengantin untuk berwarna pastel

 aku pun x tau la baju aku ni kaler pastel ke tak..aku pakai mana ada je la...koser aku nak pening2...hahaha...
ini lah maxi dress yang aku pernah entry kan dalam blog...hubby beli dari butik Azza Elite...
tengkiu so much sayang...

 hubby kalau nampak si 'Aspalela' mmg tak nak lepas la dah...

 kak Dee bersama monopodnya...
ni yang rasa nak rembat jugak ni...hahaha...

 biasalah, kalau dah nama kenduri mmg susah nak dapat satu table duduk ramai2 kan, dah lepas makan nampak orang beransur balik, baru kami dapat duduk satu table...
Pelangi bergabung lagi...yeayyyyyyy!!

 bertemakan gold, Ayu dan Wan nampak berseri sekali...
dorang ni asalnya bergambar jauh2 ko...aku suruh manja2 sikit, baru lah nak dekat2...hadoi..
tak yah nak malu2 kucing sangat la heh....hahaha...

 laki aku ni dah rembat si Aspalela, kidnap si Ecah pulak...
anak Eida Pepel...

 selamba tak, pengantin tgh mkn beradab dengan family, kami duk kacau nak bergambar...kikiki...
nak nampak vogue sekali, ko kena berdiri belakang pengantin, baru terserlah aura ko...muahahaha....

 takpe, kita biarkan pengantin makan dulu, kita conquer pelamin la nampak gayanya...

 5 ahli Geng Pelangi yang hadir, kak Tina dah jauh di Miri, kak Elly pulak lambat hari tu, so, dia takde dlm pic kami ni, sis Rasp pulak sedang mengerjakan umrah...
we miss u kak Tina n kak Zue!!

 ampunkan je la mak buyung yang gedik sorang tu...ekekek...

 my lovely PELANGI...
nak tahu citer tak, kami ni kuat gaduh tau...hahaha...ala, gaduh dalam wasap dgn wechat je la, pastu baik balik...wei, laki bini pun gaduh, inikan pulak kawan2...ye tak...normal la tu...

 Amy, Dee, Heliza Helmi, Ieda, Nor 
:)

 ha, pengantin dah habis makan, moh la bergambar lagi...

kak Elly dan Seth Mat dtg lambat sikit...kami nak balik dah baru sampai.....grrrrrrr....

amboi bukan main korang eh...bukan main lentik lagi...

aku nak melentik mmg tak dapek la...mampu pegang perut je la...hahaha...



anyway, selamat pengantin baru buat Ayu dan Wan.
semoga tabah menghadapi dugaan berumahtangga.
semoga kekal bahagia dan dikurniakan anak2 yang soleh dan solehah hendaknya.
Amin.

25 comments:

:: idzwa :: said...

seronok tgk ko membuncit nok..

Nurzakiah Hanum said...

ala comelnya pengantin
tahniah2

NM03 said...

selamat peranten baru!

hensem laki dia dia nyok!

ayumi pun homei

eh... mana elly?

ain.ya.nun. said...

1. Selamat pengantin baru ayu. Cantik pelamin & baju. Bling bling tapi cantik.

2. Sweet je dress yg lakimu beli tu.

3. Lakimu asyik pegang baby girl je, mmg nampok dia nak baby girl. Aku doakan ko dapat BBG ye.

4. Hehe. Baby bump dah nampok. Comel!

wahida said...

NM03: elly lambat sikit, tapi aku baru dpt pic dia tu, dah edit balik dah...

Sue-Rya Qistina said...

alololo..comeynya mama preggy :)

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Barakallah lakuma fii khair buat pengantin...
Cantik baju wahida tu ;)

attyfir said...

ida baju hang sangat cantek..berseri2 ngalah perantin ko ida.

Shark Kay said...

selamat pengantin baru buat mereka.
cantik pulak kaler pelamin tu..
bleh tiru nie.
hehe

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, comelnya pengantin. barakallah. bestnya jumpa geng semua.. ~~~

Amanda Suria said...

oooo Ayumie rupanya....selamat pemgantin baru..cantik kaler baju diorang....

Fazleyatul Aini said...

cantik la baju pengantin !

Mama Vogue said...

pesen tudung pengantin cantik!!
makyong pun berseri-seri..

lama tak dtg sini, tau2 je dah bawak perut. Tahniah yek!!

Fiza Rahman said...

Selamat pengantin baru buat mereka.

AnneRaini said...

cantik pengantin..

Ko pun kemain berseri2 dgn maxi dress yg gojes tu.. Seri ibu mengandung sangat.

Anisah Abdullah said...

salam kenal.. meriahnya wedding,jumpa kawan kawan..

D.Shahril Hakime said...

comei... selamat pengantin baru.... moga kekal ke anak cucu

Ann Ishak said...

selamat pengantin baru :)

amirah said...

cantiknya hadiah hubby ko ni nok..adui..jeles haku. jeles dengan mmbuyung jugak. cantik berseri je ko ek..huhu..eh, bju pengantin pun cantik la..ngelip2 gitu, tudung pun cantik.

cer kira berapa byk perkataan cantik dlm komen ni...keh keh

Makcik Anak 3 said...

comel-comel..perut tak nampak lagi yer...

Khai♥Rin : anies said...

havoc noo

Dee said...

heliza helmi????? OMG!!!

Fieda Zan said...

yeaaaaa dah pregnant.. semoga semua selamat.. hope dapat gugurl..

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah buat pgntin.. gojes2 semuanya..

♡ a.y.u ♡ said...

baru nk komen.... terima kasih pada semua yang memberi ucapan.... kak oke la kasi can heliza helmi...skali imbas je..dua kali imbah wahidatulaswa balik..hahaha...