nuffnang advert

Tuesday, March 4, 2014

sang suami

Assalamualaikum semua...


amboi amboi, laki I bergambar dengan Azza Elite okeyyy....
ni yang nak sentap,
siap puji Azza ni ramah la, kelakar la...grrrr
nasib baik u surprise kan I dengan maxi dress,
kalau tak, nak sentap, nak jeles berhari hari...huahuahua...

anyway,
terima kasih atas pemberian ini,
I is terkejuttttt sangattttt....ekekek...
dapat dress, terus rasa nak buat cakaran harimau...kahkah...



(korang jangan nak pitam dengan entry ni, kalau meluat, tak dapek eden nak menolong...kehkeh..)

38 comments:

Shark Kay said...

waaa..
azza elite tu..
mmg ptut akak jeles..
hehe..

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, ehhehe mujur dapat suprised dress kan. hehehe ~~~

Nurzakiah Hanum said...

hahaha nasib ada suprise ek

msredcheesecake said...

biar dia nak amek gamba nganretis...janji ada seprais tuk kit...hhee

msredcheesecake said...

biar dia nak amek gamba nganretis...janji ada seprais tuk kit...hhee

diana said...

baiknya....
untung la..heheh

Sue-Rya Qistina said...

I is jeles ok. hahaha
akak, azza mmg sgt2 peramah. walaupun pernah jumpa face to face ngan dia, selalu berIG dan berwhatsapp je ngan dia, tapi dia layan kita mcm dah lama kenal tau.
layanan kt kedai dia ramai yg kata tiptop. :)

NM03 said...

sebenarnya dalam p.bag tu ada bahagian aku jugak... ehhhhhh...







(tutup muka ngan pinggan)

Wak Gelas said...

untung rrr.., retis tuuu ;)

wahida said...

NM03: hahaha...ada2 je ko ni jah

::NureeN:: said...

glamer la en suami wahida...
retis tu..
nk tgk dress baru...
sure cantik :)

eima said...

hebat2 siap azza elite post kat intagram tu ...nk tgk maxi hang pakai

JunAina said...

Jangan dah pakai dress tu dia nampak ko macam Azza udah le...akekekee...

mama maman aka yana said...

Jeles.. takleh buat cakaran rimau sebab tak dpt jubah.. hahaha

untung u tau.. kiki

Rasp said...

buat jer cakaran ghimau tu sis...
mana tau kot kot dapat lagi satu jubah hahahahhaha

4feet8 said...

glemer gitu kak. insta azza..

Fiza Rahman said...

Wah...glamer somi ko noks. So sweet. Pandai dia belikan dress utk isteri dia ni yer.

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihi..sweet gituuu

ietams said...

bertambah cantik la azza skrg ni..

Rai Ourkizuna said...

lomentiknya laki ko nokk... aku tunggu gak kot laki aku ada nak buat seprais kat aku nanti..hahaha..

Fazleyatul Aini said...

cakar jangan tak cakar hahaha

Ayu sukatiakula said...

cik abang u rupanya.. da puji2 semalam bagusnya brader ni

amirah said...

uiyooooo....bestnya ko nok...dpt surprise2...romantiknyaaa

akubiomed said...

Amboi abang misai senyum simpul. :-)

Tihara said...

makin cun kan azza ni :)

norhidana miswan said...

amboih cik abg ko kak.... mule2 cam jeles tp sbb dia belikan maxi utk ko terus tak jd yek...

ain.ya.nun. said...

Eh eh eh, cemane ko boleh tahu ni jah? Ko ado IG ke?

:: Mrs.Eady :: said...

cakaran harimau bintang ni..hhahahaha.a..

Daddy Ziyyad said...

sampai ke telinga senyum tu..hahahaha

Mummydearie said...

Aduh, nak buat cakaran harimau tu yang tak tahan nak gelak. Nasib baik dapat maxi dress lagi. Nasib baik dapat pujian dari Azza Elite tang suami mithali ni. Ampunkanlah suamimu itu bergambar dengan retis.

Nurulhuda Abdul Latip said...

Ala sweetnya laki kau.....memang patut pun buat cakaran harimau hehehe

wahida said...

ain.ya.nun: tak lah, kawan2 yg bagitau...heheh...
eden kan buto IT, tak tau apa itu IG..kahkah...

AnneRaini said...

nak tgk dress ko... kemain ko ye terus nak mencakar..haha

Eye_nee said...

perghhh dpt hadiah terus nak mengganas..mmg tak bleh blah...

Makcik Anak 3 said...

wah....so suwetttt

Amanda Suria said...

so sweet..cakaran harimau ke..singa ke..boleh jer noks...ur hubby kan...

myamyza said...

oh sebab tu la macam kenal masa azza post kat instagram dia tu hari.. laki akak rupenyaa.. kehkehkeh.. untung laki akak pemurah.kihkih

SuriHanna said...

nampak gambar ni kat ig Azza... rupanya ur hubby...